Online Sportfogdás: Elrajtolnak az európai selejtezők

július 9, 2019

Miközben a topcsapatok még javában edzőtáboroznak és szinte minden napra jut egy izgalmas átigazolási pletyka, a kevésbé szerencsés körülmények között létező együttesek ezen a héten kezdik a selejtezőket a Bajnokok Ligájában, illetve az Európa Ligában.

Négy magyar csapat is érdekelt már rögtön az első körben: a Ferencváros szerdán kezdi a selejtezést a BL-ben, míg a Vidi, a Honvéd és a Debrecen csütörtökön lép pályára az EL-ben. A Fradi hazai pályán fogadja a bolgár Ludogorets Razgard gárdáját és a legjobb oddsok mellett egy remek promócióval is készültünk a mérkőzésre. Egy legalább 3000 Ft értékében kötött fogadás után a mérkőzés minden gólját követően 1000 Ft ingyenes fogadás lesz a promócióban résztvevő játékosoké. A linkre kattintva tudsz feliratkozni: https://hu1.unibet.com/promotions/sportsbook-promotions/match-of-the-week

Persze érdemes szétnézni más, jelenleg zajló sportesemények között is. Wimbledon, a francia országúti kerékpáros körverseny (Tour), vagy az Afrikai Nemzetek Kupája mind remek alkalmat kínál arra, hogy az online sportfogadás élményével dobd fel a hétköznapokat.