Próbáld ki a minijátékokat bingó közben!

Vásárold meg bingó szelvényeidet, dőlj hátra és pihenj! Vagy... próbálj szerencsét két sorsolás között a minijátékokon!

uk-london-nights-bingo-minigame

London Nights

Próbáld ki a legújabb, London Nights bingó minijátékunkat és ne csak azért, mert igen szórakoztató, hanem mert most extra nyereményekre is szert tehetsz!

London Nights
tile-bingo-the-kid

Bingo the Kid

Segíts a seriffnek a béketeremtésben és vágd zsebre akár a 100-szorosát az eredeti tétednek a Bingo the Kid minijátékban!

Bingo the Kid
tile-blender-blast

Blender Blast

A Blender Blast egy 5x5-ös nyerőgép, ahol akkor nyersz, ha legalább 5 egyforma szimbólum közvetlenül érintekzik egymással. Ha nyersz, akkor a nyertes szimbólumok helyére új gyümölcsök kerülnek, és még nagyobb nyereményre tehetsz szert!

Blender Blast
Poe-Treasure-Game-Launch-tile-image

Poe’s Treasure

Új minijátékunkban keresd meg az aranyat egy lakatlan szigeten. Ha sikerül megtlaálnod bónuszjátékokra és egyéb meglepetésekre bukkanhatsz!

Poe's treasure
tile plotslot unibet 2018 uk

Plot Slot

Hozz ki még többet minijátékuainkból! Próbáld ki legújabb játékunkat, hiszen a wild szimbólumokkal és a különleges funkciókkal most még többet nyerhetsz

PLOT SLOT
purrfectcandy-bingo-tile

Purrfect Candy 

A Purrfect Candy egy 6 tárcsás, 30 nyerővonalas minijáték, ahol nyerő édesség kombinációkat kell gyűjtened függőleges vagy vízszintes vonalban. A szorzó funkció minden győztes körben akár ötszörös is lehet. A játékban elérhető a wild, a csere és a törlés funkció it.  További extra funkciókkal bekerülhetsz a bónuszkörbe vagy ingyenes pörgetéseket szerezhetsz.

Purrfect Candy
tile-jacks-jackpot-unibet

Jack’s Jackpot

Merülj a víz alá új, 20 nyerővonalas minijátékunkkal, a Jack’s Jackpot játékkal, és egy egész óceánnyi lehetőséget találsz a nyeremények megszerzésére. Ez az első jackpottal rendelkező minijátékunk – valójában négy játék közül választhatsz a bónusz játékban, amelyet három jackpot vagy tengeralattjáró szimbólum vált ki. Sőt, 10 ingyenes pörgetést is kapsz, ha összegyűjtesz három speciális szimbólumot.

Jack’s Jackpot
6092_game-tile-pinwin

PinWin

A PinWin egy 5 tárcsás, 25 nyerővonalas játék, amelyben pingvineket lőve az űrbe szakíthatsz nagyot. A Flying Penguins bónuszkörben lőj fel 3 piros sisakos pingvint a holdra. Minél magasabbra repülnek, annál többet nyersz. Találj három arany Baby Wild szimbólumot, és szerezz 15 ingyenes pörgetést!

PinWin
tile minor moe

Miner Moe

A Miner Moe egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék. A bónusz kört 3 vagy több bónusz szimbólummal indíthatod el, ahol Miner Moe egyre mélyebbre ás a bányában, ezzel egyre több kincset a felszínre hozva. Minden kincs nyer, de vigyázz: ha egy sziklába ütközöl, eltörik a csákány, amiből összesen csak három áll rendelkezésedre!

Miner Moe
tile old mac donald

Old MacDonald

Az Old MacDonald egy 3 tárcsás, 8 nyerővonalas játék boldog háziállatokkal. A bónusz kör ingyen pörgetéseit három bónusz szimbólummal indíthatod el. Minden körben egy állat és egy hang kerül kiválasztásra. Minden állattal nyersz, viszont ha a hang megegyezik az állatéval, akkor további extra nyereményeket szerezhetsz!

Old MacDonald
tile king stones

King Stones

A King Stones egy 5 tárcsás 25 nyerővonalas játék Ha egy óriás feltűnik, az minden szimbólumot helyettesít, amivel óriási nyeremények üthetik markodat!

King Stones
tile nutty nutty bingo

Nutty Night Bingo

A Nutty Night Bingo egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék. Három vagy több scatter szimbólummal elindul a bónusz kör, ahol különböző mennyiségű ingyen pörgetések és nyereményszorzók várnak rád. Ha újra elindul a bónusz játékot az ingyen pörgetések alatt, további extra ingyen pörgetéseket és nyereményszorzókat kaphatsz!

Go Nuts
tile-rainbow-rush

Rainbow Rush

A Ranbow Rush témája Írország, amely nem csak a szimbólumokban mutatkozik meg, hanem a háttérzenében is!
A nyerővonalak több irányúak, a nyerőgépen expanding wild szimbólumok találhatóak, de természetesen van ingyen pörgetés és bónusz funkció is - az izgalom tehát garantált!

Rainbow rush
tile-money-mansion

Money Mansion

A Money Mansion egy 5 soros, 3 tárcsás játék, témája pedig a gazdagok élete. Minden nyerővonal balról jobbra tart, a különleges funkcióknak köszönhetően pedig akár eredeti nyereményed 20-szorosát is megszerezheted!

Money mansion