Próbáld ki a minijátékokat bingó közben!

Vásárold meg bingó szelvényeidet, dőlj hátra és pihenj! Vagy... próbálj szerencsét két sorsolás között a minijátékokon!

game-tile-moby-dick

Moby Dick

A Moby Dick egy 5 tárcsás, 20 soros nyerőgép. Rengeteg wild szimbólumot tartalmaz és legalább három Moby Dick-szimbólum kipörgetése esetén elindul a bónuszkör.

Moby Dick
tile minor moe

Miner Moe

A Miner Moe egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas nyerőgép. A bónusz játékot 3 vagy több bónusz szimbólummal indíthatod el, ahol Miner Moe egyre mélyebbre ás a bányában, ezzel egyre több kincset a felszínre hozva. Minden kincs nyer, de vigyázz: ha egy sziklába ütközöl, eltörik a csákány, amiből összesen csak három áll rendelkezésre!

Miner Moe
tile old mac donald

Old MacDonald

Az Old MacDonald egy 3 tárcsás, 8 nyerővonalas nyerőgép boldog háziállatokkal. A bónusz játék ingyen pörgetéseit három bónusz szimbólummal indíthatod el. Minden körben egy állat és egy hang kerül kiválasztásra. Minden állattal nyersz, viszont ha a hang megegyezik az állatéval, akkor további extra nyereményeket kapsz!

Old MacDonald
tile king stones

King Stones

A King Stones egy 5 tárcsás 25 nyerővonalas nyerőgép, ahol minden vonal aktív. Ha egy óriás feltűnik, az minden szimbólumot helyettesít, amivel óriási nyereményekre van kilátás!

King Stones
tile nutty nutty bingo

Nutty Night Bingo

A Nutty Night Bingo egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas nyerőgép, ahol minden vonal aktív. Három vagy több scatter szimbólummal elindul a bónusz játék, ahol különböző mennyiségű ingyen pörgetések és nyereményszorzók várnak rád. Ha újra elindítod a bónusz játékot az ingyen pörgetések alatt, további extra ingyen pörgetéseket és nyereményszorzókat kapsz!

Go Nuts
tile-blender-blast

Blender Blast

A Blender Blast egy 5x5-ös nyerőgép, ahol akkor nyersz, ha legalább 5 egyforma szimbólum közvetlenül érintekzik egymással. Ha nyersz, akkor a nyertes szimbólumok helyére új gyümölcsök kerülnek, vagyis még többet nyerhetsz!

Blender Blast
tile-rainbow-rush

Rainbow Rush

A Ranbow Rush témája Írország, amely nem csak a szimbólumokban mutatkozik meg, hanem a háttérzenében is!
A nyerő vonalak több irányúak, a nyerőgépen expanding wild szimbólumok találhatóak, de természetesen van ingyen pörgetés és bónusz funkció is - az izgalom tehát garantált!

Rainbow rush
tile-money-mansion

Money Mansion

A Money Mansion egy 5 soros, 3 tárcsás nyerőgép, témája pedig a gazdagok élete. Minden nyerővonal balról jobbra tart, a különleges díjaknak köszönhetően pedig akár 20-szoros szorzót is kaphatsz a nyereményeidre!

Money mansion