Próbáld ki a minijátékokat bingó közben!

Vásárold meg bingó szelvényeidet, dőlj hátra és pihenj! Vagy... próbálj szerencsét két sorsolás között a minijátékokon!

tile plotslot unibet 2018 uk

Plot Slot

Hozz ki még többet minijátékuainkból! Próbáld ki legújabb játékunkat, hiszen a wild szimbólumokkal és a különleges funkciókkal most még többet nyerhetsz

PLOT SLOT
purrfectcandy-bingo-tile

Purrfect Candy 

A Purrfect Candy egy 6 tárcsás, 30 nyerővonalas minijáték, ahol nyerő édesség kombinációkat kell gyűjtened függőleges vagy vízszintes vonalban. A szorzó funkció minden győztes körben akár ötszörös is lehet. A játékban elérhető a wild, a csere és a törlés funkció it.  További extra funkciókkal bekerülhetsz a bónuszkörbe vagy ingyenes pörgetéseket szerezhetsz.

Purrfect Candy
tile-jacks-jackpot-unibet

Jack’s Jackpot

Merülj a víz alá új, 20 nyerővonalas minijátékunkkal, a Jack’s Jackpot játékkal, és egy egész óceánnyi lehetőséget találsz a nyeremények megszerzésére. Ez az első jackpottal rendelkező minijátékunk – valójában négy játék közül választhatsz a bónusz játékban, amelyet három jackpot vagy tengeralattjáró szimbólum vált ki. Sőt, 10 ingyenes pörgetést is kapsz, ha összegyűjtesz három speciális szimbólumot.

Jack’s Jackpot
6092_game-tile-pinwin

PinWin

A PinWin egy 5 tárcsás, 25 nyerővonalas játék, amelyben pingvineket lőve az űrbe szakíthatsz nagyot. A Flying Penguins bónuszkörben lőj fel 3 piros sisakos pingvint a holdra. Minél magasabbra repülnek, annál többet nyersz. Találj három arany Baby Wild szimbólumot, és szerezz 15 ingyenes pörgetést!

PinWin
tile minor moe

Miner Moe

A Miner Moe egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék. A bónusz kört 3 vagy több bónusz szimbólummal indíthatod el, ahol Miner Moe egyre mélyebbre ás a bányában, ezzel egyre több kincset a felszínre hozva. Minden kincs nyer, de vigyázz: ha egy sziklába ütközöl, eltörik a csákány, amiből összesen csak három áll rendelkezésedre!

Miner Moe
tile old mac donald

Old MacDonald

Az Old MacDonald egy 3 tárcsás, 8 nyerővonalas játék boldog háziállatokkal. A bónusz kör ingyen pörgetéseit három bónusz szimbólummal indíthatod el. Minden körben egy állat és egy hang kerül kiválasztásra. Minden állattal nyersz, viszont ha a hang megegyezik az állatéval, akkor további extra nyereményeket szerezhetsz!

Old MacDonald
tile king stones

King Stones

A King Stones egy 5 tárcsás 25 nyerővonalas játék Ha egy óriás feltűnik, az minden szimbólumot helyettesít, amivel óriási nyeremények üthetik markodat!

King Stones
tile nutty nutty bingo

Nutty Night Bingo

A Nutty Night Bingo egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék. Három vagy több scatter szimbólummal elindul a bónusz kör, ahol különböző mennyiségű ingyen pörgetések és nyereményszorzók várnak rád. Ha újra elindul a bónusz játékot az ingyen pörgetések alatt, további extra ingyen pörgetéseket és nyereményszorzókat kaphatsz!

Go Nuts
tile-blender-blast

Blender Blast

A Blender Blast egy 5x5-ös nyerőgép, ahol akkor nyersz, ha legalább 5 egyforma szimbólum közvetlenül érintekzik egymással. Ha nyersz, akkor a nyertes szimbólumok helyére új gyümölcsök kerülnek, és még nagyobb nyereményre tehetsz szert!

Blender Blast
tile-rainbow-rush

Rainbow Rush

A Ranbow Rush témája Írország, amely nem csak a szimbólumokban mutatkozik meg, hanem a háttérzenében is!
A nyerővonalak több irányúak, a nyerőgépen expanding wild szimbólumok találhatóak, de természetesen van ingyen pörgetés és bónusz funkció is - az izgalom tehát garantált!

Rainbow rush
tile-money-mansion

Money Mansion

A Money Mansion egy 5 soros, 3 tárcsás játék, témája pedig a gazdagok élete. Minden nyerővonal balról jobbra tart, a különleges funkcióknak köszönhetően pedig akár eredeti nyereményed 20-szorosát is megszerezheted!

Money mansion