Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Lamar Jackson nélkül mire megy Pittsburgh-ben a Ravens?

Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens, vasárnap 19.00

A Pittsburgh Steelers és a Baltimore Ravens csoportrangadója mindig kiemelt figyelmet kap. Bár a régi idők amerikaifutballja lassan ebből a párharcból is kiveszett, de az intenzitása mit sem kopott meg, ugyanolyan elképesztő energiával játszik mindkét fél évtizedek óta.

Ha pusztán a mérlegeket nézzük, akkor joggal gondolhatná az ember, hogy a 8-4-gyel álló Ravens a favorit, csakhogy egyrészt az utóbbi három hétben kifejezetten szenved az együttes – ami még akkor is igaz, ha kétszer így is győzni tudott -, másrészt Lamar Jackson múlt vasárnap megsérült, így ezúttal Tyler Huntley szerepel majd irányító poszton. A harmadéves játékos, aki pályafutása során ötödször fog kezdeni, hasonló stílust képvisel, futásai kifejezetten veszélyesek, de passzolási képessége azért erősen limitált

Az 5-7-es mutatóval rendelkező acélvárosiak éppen fordított utat járnak be, szörnyű szezonkezdet után kezdi megtalálni az identitását a gárda, amely négy meccs óta nem adta el a labdát. A javulásnak persze az újonc irányító, Kenny Pickett fejlődésén túl más oka is van: a tavaly év védőjének választott TJ Watt visszatérése óta legutóbbi négy meccséből hármat nyert meg a Steelers.

A Pittsburgh legnagyobb riválisa ellen beállíthatja leghosszabb győzelmi sorozatát, ugyanis megszakítás nélkül ez lehet az ötödik sikere.

Tipp: Pittsburgh Steelers -3,5 2,23

Detroit Lions-Minnesota Vikings, vasárnap 19.00

A mérlegeket illetően hasonlóan félrevezető lehet a Detroit Lions és a Minnesota Vikings csoportrangadója is.

A Vikingek 10-2-vel toronymagasan vezetik a divíziót, győzelemmel pedig elsők között biztosítanák be részvételüket a rájátszásban, mégsem vehető biztosra a sikerük az 5-7-tel álló Oroszlánok otthonában. A Detroit ugyanis hatalmas hajrába kezdett, előző öt találkozójából négyet megnyert, az egyetlen vereségét ebben a periódusban a liga egyik legjobb csapatától, a Buffalo Billstől szenvedte el, de akkor is mindössze három ponttal kapott ki.

A Minnesota kerete egyértelműen erősebb, de ekkora előny birtokában el lehet kényelmesedni, miközben az ellenfél az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a rájátszást illetően, mert még egy kudarc vélhetően már nem fér bele a Detroitnak.

A két alakulat idénybeli első minnesotai meccsén a hazaiak 28-24-re diadalmaskodtak, de szeptemberben az még egy másik Lions volt.

Tipp: pontok száma 54,5 felett 2,25

Buffalo Bills-New York Jets, vasárnap 19.00

A Buffalo Bills jelenleg azért küzd, hogy megtartsa első kiemelését az Amerikai-főcsoportban, míg soros csoportellenfele, a New York Jets a rájátszásba kerülésért harcol.

A 9-3-as mérleg imponáló, azonban a három kudarc egyikét éppen a Jets okozta alig egy hónapja. Azóta ráadásul a vendégek az irányítóváltásnak köszönhetően sokat léptek előre támadásban, így tulajdonképpen sokkal veszélyesebbé is vált a remek védelemmel rendelkező Jets.

Amióta Mike White átvette a stafétabotot Zach Wilsontól, hatékonyabbá vált a passzjáték, így az előző két meccsen átlagosan 26,5 pontot szerzett a Jets, míg az előző tíz találkozón csak 19,9-et.

Tipp: New York Jets +7,5 2,20

Kapcsolódó cikkek