Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ezt az NFL-t is szépen lehozták az amcsik, odáig jutva, hogy a világ reszketve várta az általuk csak világbajnoki döntőnek becézett irgalmatlanul hosszú ideig tartó eseményt. Különben a többi népek úgy éltek, hogy fogalmuk sem volt például a Valentin nap szerelmesen giccses bájáról, addig csak simán Bálint napot ünnepeltek, viszont mostanában piros szívek lavinája ömleszti el azt a napot.

Előtte meg a Mindenszentek esett el az átkozott Halloween-csatában, azt is átformálták, ez az amcsi dili lassan kitakarja a halottak napi megemlékezést. Igaz, önkéntesen történt a belépés, csak a harsány erőszak bódító.

Most meg itt az NFL nagydöntő, amit sikerült olyan szinten keményen meghatározóra hozni, hogy már az összes internetes orgánum – legyen az terhes nőknek, vagy mezőgazdászoknak szóló oldal – ezzel foglalkozik. Mindenhol a puntok, a quarter backek, tight endek hemzsegnek, vagy az edzőkről, esetleg a csapatok körül lebegő aranyásókról szóló hírek vannak.

Ehhez a hatalmasaó mennyiségű, mindent háttérbe szorító eseményhez képest szétunta magát a néző az LIII. Super Bowlon. A szakik azzal mentegették az egyik legsoványabb eredménnyel szerénykedő mérkőzést, hogy a védelmek domináltak, egyik csapat sem hozta támadó erejét, amivel a döntőbe sodródtak. Így is lehet elemezni, csak az a baj, hogy ehhez az utolsó esemény morzsákat is fel kell venni ahhoz, hogy valami bekerüljön az emlékek közé!

Úgy tűnt a képeken, mintha a két irányító tökre nem lett volna jó formában. A New England Patriots legendája, Brady szokatlanul sok hibát vétett, a Los Angeles Rams kulcsembere, Goff pedig tisztára tré volt. Talán emiatt szürkült be az esemény, pedig hát mindenki azt várta, hogy mekkora kavarodás lesz majd a meccsen. Maradt a hümmögés meg a rekordok majszolása. Tom Brady immáron csak két kezén lesz képes számon tartani, hány bajnoki gyűrűt viselhet, Belichick tréner pedig átadta magát az örökkévalóságnak, annyi döntőt nyert a Patriots színeiben. A Rams drukkerei meg azon mélázhatnak, hogy mikor kerülnek majd ismét fináléba?

Akik a New Englandre fogadtak, elégedettek lehetnek, de nagyjából ennyi. 

Kapcsolódó cikkek