Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Golden State Warriors–Los Angeles Clippers, csütörtök 04:30

A Los Angeles Clippers ugyan egy ízben meg tudta lepni a nyugati első Golden State Warriors csapatát, de a címvédő az egyenlítést követően könnyedén győzött mindkétszer vendégként, így máris a továbbjutás küszöbén áll.

Az oaklandiek nem érezték meg, hogy a második, elbukott mérkőzésen megsérült nyáron igazolt centerük, DeMarcus Cousins, ami elsősorban Kevin Durant remeklésének köszönhető, ugyanis az Angyalok Városában mindkétszer 30 pont fölé jutott.

De összességében is elmondható, hogy a Clippers csak akkor lehet képes elnyújtani a sorozatot, ha védekezésén alapjaiban tud változtatni azt figyelembe véve, hogy a Warriors eddig mind a négy találkozón legalább 113 pontig jutott, de kétszer a 130-at is elérte. Persze ez sokszor szinte megoldhatatlan feladat a Golden State ellen, mert Cousins kiesése ellenére Durant mellett Stephen Curry, Draymond Green, vagy éppen Klay Thompson is képes kimagasló teljesítményre, mivel egyszerre mindenkit képtelenség kikapcsolni.

A két gárda közti különbséget jól jelzi, hogy az elmúlt négy évben lejátszott 21 összecsapásból mindössze hármat nyert meg a Clippers, igaz abból kettőt vendégként.

Tipp: Hazai és 234,5 pont felett 2.08

 

Houston Rockets–Utah Jazz, csütörtök 02:00

Előzetesen a Houston Rockets és a Utah Jazz párharca akár jóval szorosabb is lehetett volna, csakhogy utóbbi a rájátszásban nem tudta jól megoldani azt, amit az alapszakaszban tökéletesen csinált, azaz megállítani a texasiak tökéletes támadó gépezetét.

A Jazz a négy alapszakaszbeli meccsen háromszor legfeljebb 102 pontot engedett riválisának, így tudott kétszer győzni, addig a négy rájátszásbeli találkozón mindössze egyszer, éppen a legutóbbi siker alkalmával tudta 100 alatt tartani. Houstonban ráadásul a Rockets még lehengerlőbb volt, ugyanis 118, illetve 122 pontot szórt, ezzel pedig a Utah nem képes felvenni a versenyt.

A liga legértékesebb játékosa, James Harden különösen elemében van: háromszor szórt legalább 29 pontot és ugyanennyiszer adott tíz gólpasszt, egyszer pedig a tripla dupla is összejött neki. Túloldalon viszont nagyon hiányzik egy igazi vezéregyéniség, aki hasonlóképpen hátára venné a csapatot, az erre hivatott Donovan Mitchell ugyan a két hazai összecsapáson elérte a 30 pontot, csakhogy idegenben húszig se jutott.

Ami talán váratlan a párharcban, hogy a Rockets védekezése jobb a szokottnál, 107 pontnál egyszer sem kapott többet, de azon a három mérkőzésen, amikor legfeljebb 101-ig jutott a Jazz, kivétel nélkül győzedelmeskedett.

Tavaly a két alakulat az utószezon második körében akadt össze, akkor a Rockets 4-1-gyel lépett tovább, ettől most egyetlen siker választja el.

Tipp: Hazai és 212,5 pont alatt 2.48

Kapcsolódó cikkek