Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az AFC-ben a Bills Miamiba, az NFC-ben a Packers Tampába látogat.

Miami Dolphins-Buffalo Bills, vasárnap 19.00

A szezon előtt még nem tűnt kiemelt rangadónak a legnagyobb favoritnak kikiáltott Buffalo Bills vendégjátéka Miamiban, azonban a Delfinek az első két fordulóban olyan meggyőző teljesítményt nyújtottak, hogy a harmadik kör egyik leginkább várt összecsapása lett.

A floridai alakulat nemcsak a New England Patriots és a Baltimore Ravens legyőzése okán értékelődött fel, hanem inkább a mutatott játék alapján, utóbbi összecsapást például parádés negyedik negyeddel 21 pontos hátrányból nyerte meg. De ami igazán kiemelkedő, az a harmadéves irányító, Tua Tagovailoa szintlépése. A tavaly hatodik helyen választott elkapó, Jaylen Waddle mellé a klub megszerezte a liga egyik leggyorsabb játékosát, Tyreek Hillt, ezt a duót pedig még a vártnál is jobban használja a fiatal játékmester. Mindkét játékos 200 yard felett és legalább 2 TD-nél tart.

Viszont az igazi értékmérő próbatétel most jön, ugyanis eddig kimagaslóan a Bills tűnik a legjobb csapatnak, amely játszi könnyedséggel lépett túl a címvédő Los Angeles Rams, valamint a Tennessee Titans gárdáján. Ha a Buffalo remek, eddig összesen 17 pontot engedő védelmének is sikerül borsot törni az orra alá, akkor hihető el igazán, hogy idén hosszú évek után újra számolni kell a Miamival.

Tipp: Miami Dolhins +5,5 és pontok száma 53 felett 3,60

Tampa Bay Buccaneers-Green Bay Packers, vasárnap 22.25

Tom Brady és Aaron Rodgers csörtéje mindig igazi csemegének számít, ezúttal sem lesz ez másként, mert a Nemzeti főcsoport két elitcsapata méri össze a tudását.

A vélhetően utolsó idényében játszó 45 éves veterán eddig meglehetősen visszafogott teljesítményt nyújtott, két meccs alatt alig lépte át a 400 passzolt yardot, ennek ellenére a Tampa Bay Buccaneers 2-0-val rajtolt a remeklő védelmének köszönhetően, amely a Dallas Cowboysnak három, a New Orleans Saintsnek pedig tíz pontot engedett. A Packers és persze vele együtt Rodgers viszont vélhetően más kávéház lesz.

A Sajtfejűek ugyan Minnesotában éppen a támadósor gyengesége miatt meglehetősen simán alulmaradtak, azonban múlt héten a Chicago Bears ellen már sikerült javítani, ráadásul úgy, hogy az elmúlt két szezon legértékesebb játékosának választott Rodgers továbbra is adós a kimagasló játékkal. Ha a 38 éves legenda is belelendül, akkor az komoly próbatétel lesz a sérülésektől tizedelt floridai csapatnak.

 Tipp: vendég 2,05

Denver Broncos-San Francisco 49ers, hétfő 2.20

A szezon egyik legnagyobb csalódása a Russell Wilsonnal megerősített Denver Broncos, amely a kiváló irányító érkezése ellenére a gyengécske Seattle Seahawks és Houston Texans ellen is csak 16 pontot tudott szerezni, igaz, utóbbit még így is felülmúlta.

A gyenge támadójáték kifejezetten rossz előjel a liga egyik legjobb védelmével rendelkező San Francisco 49ers ellen, amely bár bokatörés miatt egész idényre elvesztette kezdő irányítóját, Trey Lance-t, viszont korántsem biztos, hogy ezzel rosszul járt. A másodéves tehetség továbbra sem tűnt késznek az NFL-re, s bár Jimmy Garoppolo nem egy klasszis játékos, de a meccseket jól menedzselő irányító, ami előrelépés lehet. Legalábbis ezt támasztja alá, hogy Lance-szel vereség volt Chicagóban, majd Garoppolóval simán sikerült legyőzni a hasonló játékerőt képviselő Seahawksot.

Mivel mindkét együttesnek a védelme az erőssége, így egy kevés pontos, izgalmas csatára van kilátás.

Tipp: pontok száma 40,5 alatt

Kapcsolódó cikkek