Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks, péntek 2:00

A Bucksnál már csak az a kérdés, hogy első, vagy második lesz Keleten a csapat. Persze ez inkább csak presztízskérdés, mivel ellenfelet mindkét esetben a Nets, Pistons, Magic, Heat, Hornets ötösből kapnak a szarvasok, a felsorolt csapatok közül pedig egyik sem jelent veszélyt az Antetokounmpo vezette gárdára.

Nem úgy a sérülések… Sokan a maródiak listájára kerültek, köztük a frissen igazolt Pau Gasol, vagy éppen a kezdőirányító Malcolm Brogdon, hogy az All-Star gálán is szereplő Khris Middletonról már ne is beszéljünk. A Raptors pedig ott liheg a nyomukban, így Philadelphiában sem ártana egy győzelem.

Ám ehhez a 76ers-nek is lesz egy két szava: A Philly ugyanis a harmadik helyen áll a divízióban, és bár már előrébb nem igazán léphet, a dobogó alsó fokát megőrizné, ezzel garantálva egy könnyebb összecsapást a playoff első körében. Sajnos sérültek itt is vannak, a három szupersztár közül (+Tobias Harris) Embiid nem léphet pályára, Butler játéka pedig kérdéses, így mindkét csapatnál nagyobb szerepet kaphatnak a cserék, akik bebizonyíthatják, hogy a rájátszásban is lehet rájuk számítani.

Tipp: Bucks 1,74

 

Los Angeles Lakers-Golden State Warriors, péntek 4:30

LeBron vs. Curry! Ugyan dehogy… King James ugyanis erre az idényre befejezte a játékot, ágyéksérülésre hivatkozva kiüli a maradék pár meccset, jövőre pedig vagy távozik LA-ből, vagy ütőképes csapatot épít maga köré. Az idei nem volt éppen az…

A Lakers csúnyán lemaradt a rájátszásról, James jó számokat hozott, ám teljesen szétbombázta a gárdát viselkedésével. A csapattársak már nem állnak LeBron mellett, a király ugyanis visszaélt hatalmával. A Warriorsnál ilyen probléma nincs, olajozottan működik a gépezet, vezetik a Nyugati-főcsoportot, bár sebezhetetlennek nem tűnnek, továbbra is ők a legesélyesebbek a végső sikerre.

Komoly hiányzó nem lesz a Golden State oldalán, nem úgy a másikon, ahol James, Ball és Ingram nem lépnek már pályára idén, Kuzma játéka pedig kérdéses. Ilyen felvezetés után csodálkoznánk, ha nem a GSW söpörné be a győzelmet?

Tipp: Warriors pontok száma 120,5 alatt 1,85

Kapcsolódó cikkek