Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

New York Islanders–Carolina Hurricanes, szerda 01:00

Két remek formában lévő csapat csap össze egymással New Yorkban, ugyanis a liga leghosszabb győzelmi sorozatával rendelkező Islanders azt a Carolina Hurricanes együttesét látja vendégül, amely négy sikerrel a háta mögött lép jégre.

Azon túl, hogy a Szigetlakók hat egymást követő meccset nyertek meg, a legutóbbi tíz találkozójukon egy kivételtől eltekintve mindig legalább három gólt szereztek és ennél többet nem is kaptak. A kivételt éppen az ebben a periódusban elszenvedett egyetlen vereségük jelenti, amikor Las Vegasban maradtak alul 4-2-re.

A Carolina egy nagyon rosszul sikerült december után kezd magára találni az újévben, de szüksége is van rá, mert az alapszakasz felénél hét pont a lemaradása az utolsó rájátszást jelentő, nyolcadik helytől a keleti főcsoportban. A Hurricanes a támadó szekcióját rakta rendbe, mert amíg az év végi hullámvölgynél a gólszerzéssel akadt gondja, addig a legutóbbi négy meccsén 17-szer volt eredményes.

A két gárda eddig lejátszott mindhárom idénybeli randevúján a New York szerezte meg a két pontot.

Tipp: Hazai 2.33

 

Buffalo Sabres–New Jersey Devils, szerda 01:00

Noha túlzás lenne azt állítani, hogy a New Jersey Devils remek szezont futna, a vezetőség a napokban mégis több éves szerződéshosszabbítást kötött John Hynes vezetőedzővel.

Persze a bizalom nem ok nélküli, a tréner a tavalyi harmadik idényében hat év várakozás után vezette ismét rájátszásba a teljesen megújult, megfiatalított csapatot. De hogy ezt a bravúrt idén is megismételje, huszáros hajrára lesz szükség, mivel a szezon felénél 11 pont a hátránya a keleten nyolcadik Buffalo Sabres csapatával szemben, amelyhez éppen kedd éjszaka látogat.

A hazaiak nincsenek éppen kirobbanó formában, legutóbbi nyolc találkozójukból hatot elvesztettek, a Devils viszont ugyanezen időszak alatt ötöt nyert, így vendégként sem esélytelen arra, hogy elkezdje ledolgozni lemaradását közvetlen riválisával szemben.

Tipp: Vendég 2.80

 

Winnipeg Jets–Colorado Avalanche, szerda 02:00

Mindig pikáns ha két egyaránt rájátszásért küzdő divíziórivális találkozik egymással, nincs ez másként a Winnipeg Jets és a szezon meglepetéscsapata, a Colorado Avalanche esetében sem.

Azonban az esélyek most viszonylag egyértelműek, mivel a denveri lavina kezd megállni. Noha Mikko Rantanen második, Nathan MacKinnon negyedik a pont-, utóbbi és Gabriel Landeskog holtversenyben ötödik a góllövőlistán, de a csapat legutóbbi 12 mérkőzéséből csak hármat nyert meg. Ami pedig még aggasztóbb, hogy december 6-a óta nem szerzett két pontot vendégként.

A két együttes tavaly novemberben már összemérte erejét a kanadai városban, akkor 5-2-es hazai siker született.

Tipp: Hazai 2.00

Kapcsolódó cikkek