Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Houston Rockets-Los Angeles Clippers, csütörtök 1.40

A Golden State Warriors szétesésével átrendeződtek az erővonalak a nyugati főcsoportban, eddig a Houston Rockets volt az elsőszámú kihívó, s úgy tűnik, megtartotta ezt a pozícióját, az első helyért pedig a két Los Angeles-i csapattal kell megküzdenie, soron következő ellenfele pedig éppen a Clippers lesz.

A texasiak eddig is támadó játékukkal emelkedtek ki, ez mit sem változott Russell Westbrook nyári megszerzésével. A Rockets mind a tíz eddigi meccsén elérte a bűvös 100 pontot, kilencszer a 105-öt és hétszer a 115-öt is. James Harden teljesítménye mit sem változott egykori oklahomai csapattársa érkezésével, kilenc alkalommal legalább 25 pontot szórt az ellenfeleknek, de a jelenlegi négymeccses győzelmi szériában mindig minimum 36-ig jutott. Egyelőre még Westbrook az, aki nem bontakozott ki teljesen ebben a felállásban. A Houstonnak azonban nemcsak Westbrook helyét kell megtalálnia az amúgy is jól működő támadó gépezetben, hanem a csapatvédekezésen is dolgoznia kell: a Rockets csupán egyszer tartotta ellenfelét 100 pont alatt, de nyolcszor a 110-et, hatszor a 115-öt is elérték.

A kaliforniai alakulat ugyanúgy 7-3-mal rajtolt, mint a Houston, ráadásul két nagy nyári szerzeménye közül most debütálhat az Oklahoma City Thundertől megszerzett Paul George, ami újabb szintlépést jelenthet a gárdának, melyet eddig a címvédő Toronto Raptorst elhagyó Kawhi Leonard vezetett.

Tipp: Pontok száma 234,5 felett – 2,20

 

Boston Celtics-Washington Wizards, csütörtök 1.40

A Boston Celtics rajtolt a legjobban a ligában, nyolc győzelme mellett egyetlen egyszer maradt alul mostanáig, de négy napja kéztörése miatt hat hétre elvesztette Gordon Haywardot, azonban a Washington Wizards papíron így sem jelenthet gondot a 17 bajnoki címével rekorder csapatnak.

A Boston rögtön a szezonnyitón kikapott Philadelphiában, azóta viszont mind a nyolc találkozóját megnyerte, otthon pedig még veretlen. Hayward kidőlése hosszútávon okozhat visszaesést, de nélküle is olyan kiváló játékosok vezethetik az együttest, mint Kemba Walker, Jaylen Brown, vagy éppen Jayson Tatum.

A Wizards viszont csalódást keltően kezdte az idényt, s bár azt senki nem várta, hogy az elitcsapatok közé tartozzon, de a 2-6-os mutatónál azért többre hivatott a gárda Bradley Beallel és Isaiah Thomasszal a soraiban. Eddig csupán a gyengécske Oklahoma City Thundert és Detroit Pistonst sikerült felülmúlnia, ez pedig nem sok jót ígér a jobb erőkből álló Celtics ellen.

Tipp: Boston Celtics (-9,5) nyer – 1,98

 

Portland Trail Blazers-Toronto Raptors, csütörtök 4.10

Kawhi Leonard elvesztése ellenére a címvédő Toronto megőrizte pozícióját az élcsapatok között, legalábbis ezt bizonyítja, hogy 7-3-mal kezdte a szezont, ugyanakkor az idén főcsoportdöntős Portland Trail Blazers az idény eddigi talán legnagyobb csalódása.

A kanadaiak sikere elsősorban annak köszönhető, hogy Kyle Lowry mellé felnőtt a csapat 2016-os első körös választottja, a kameruni Pascal Siakam, aki eddig hatszor volt csapata legeredményebb játékosa. A Toronto ugyan mindhárom vereségét idegenben szenvedte el, de csakis olyan kitűnő riválisok ellen, mint a Milwaukee Bucks, a Los Angeles Clippers és a Boston Celtics.

A Portland ezzel szemben 4-7-es mérleggel áll, de ami ennél is rémisztőbb, hogy saját közönsége előtt három vereség mellett mindössze egyszer győzött, akkor is csak hosszabbításban tudta verni a gyengécske Atlanta Hawks együttesét. Damian Lillard hiába szórt hatszor is legalább 30 pontot, egyszerűen egymaga rendre kevésnek bizonyul. Mindent elmond a csapatszinten a Portlandről, hogy öt napja Lillard 60(!) pontja ellenére is kikapott Brooklynban…

Tipp: Toronto Raptors nyer – 2,15

Kapcsolódó cikkek