Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Tampa Bay Lightning-St. Louis Blues, csütörtök 1.00

Az előző kiírásban rekordszámű győzelemmel nyerte meg az alapszakaszt a Tmpa Bay Lightning, az új szezonban viszont nem fenyegeti ez a veszély, mivel jelenleg még rájátszást érő pozícióban sincs, ráadásul a hálaadás előtti játéknapon a remekül rajtoló címvédő, a St. Louis Blues lesz a vendége.

A sorozatban három győzelmet számláló floridaiakat azonban kár lenne máris temetni, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy kezdenek magukra találni: a rapszodikus októbert követően az elmúlt három hétben már hat sikerre csak két vereség jutott. Ráadásul ebben az időszakban a rettegett támadó játék összeállt, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Tampa Bay 36 gólt ütött ezen a nyolc meccsen, ami 4,5-es mérkőzésenkénti átlagot jelent.

A Blues pedig éppen ellentétes utat jár be, mert a kiváló rajtot követően most kisebb hullámvölgybe került, elmúlt hét taláélkozójából csupán kettőt nyert meg. Igaz ebből egyik éppen a Lightning ellen volt, amelyet bő egy hete 3-1-re múlt felül hazai pályán, viszont idegenben vélhetően jóval nehezebb dolga lesz.

Tipp: Tampa Bay Lightning nyer – 1,98

 

Washington Capitals-Florida Panthers, csütörtök 1.00

A tavalyi bajnok Washington Capitals a Blueshoz hasonlóan vezeti csoportját és tökig nyomott gázpedállal száguldott, de most kisebb megtorpanás jellemzi, ráadásul a megújult Florida Panthers nem fogja olcsón adni a bőrét vendégként sem.

A fővárosiak csináltak egy olyan 13 mérkőzésből álló pontszerző sorozatot, amelyből 11 összecsapást meg is nyertek, azóta viszont öt meccsen mindössze öt pontot gyűjtöttek.

A floridaiaknál azonnali hatást váltott ki a nyári edzőváltás, Joel Quenneville irányításával félelmetessé vált a gárda támadó játéka. A háromszoros Stanley Kupa-győztes tréner azóta a liga történetében másodikként elérte a 900 győzelmet.

A két együttes azonos felépítése gólzáporos meccset ígér, elvégre eddig a Capitals az első, a Panthers a harmadik az ütött gólokat tekintve. Ezt támasztja alá az is, hogy három hete Floridában 4-4-es döntetlent követően a vendégek hosszabbításban győztek. Az is közös a csapatokban, hogy mindkettő két vereséggel a háta mögött várja a meccset, azaz egyaránt javítani szertnének.

Tipp: Gólok száma 6,5 felett – 1,98

 

Ottawa Senators-Boston Bruins, csütörtök 1.00

A keleti főcsoport éllovasa, a Boston Bruins a konferencia egyik leggyengébb csapata, az Ottawa Senators vendége lesz.

A Bruins nyolcmeccses pontszerző szériával érkezik Kanadába, ami nem véletlen, mivel Brad Marchand és David Pastrnak duója bombaformában hokizik hetek óta. Párosuk első négyben van a pontlistán és első háromban a góllövőlistán, sőt, utóbbit a cseh játékos vezeti 23 találattal.

A Senators a tragikus szezonkezdás után – nyolc meccsen egyetlen győzelem -, összeszedte magát, amit az mutat, hogy legutóbbi tíz meccséből hétszer diadalmaskodott. Az viszont erősen kérdéses, hogy az önmagához viszonyított jó formája elég-e a liga egyik legjobb együttese, az idei nagydöntő vesztese ellen.

A két alakulat szezonbeli első összecsapását 5-2-re a Boston nyerte hazai pályán.

Tipp: Boston Bruins nyer – 2,04

Kapcsolódó cikkek