Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

San Antonio Spurs–Toronto Raptors, péntek 02:00

Az egész idény egyik legpikánsabb mérkőzését rendezik csütörtök éjszaka, ugyanis az immár torontói Kawhi Leonard először lép pályára ellenfélként San Antonióban.

A nyár szenzációja volt, amikor a két klub nyélbe ütötte azt az üzletet, melynek keretében Leonard a kanadai városba tette át a székhelyét, míg DeMar DeRozan a texasiakhoz került. Az eddigiek alapján kétségtelenül a Raptors járt jobban, ugyanis második helyen állnak a keleti főcsoportban, ezzel szemben a Spurs mindössze hetedik nyugaton, így a rájátszás határán billeg.

A jelenlegi forma alapján viszont korántsem ennyire egyértelmű a helyzet, mivel a Toronto Raptors az elmúlt egy hónapban kifejezetten rapszodikusan szerepel, 15 meccséből csupán nyolcat nyert meg. Ezzel szemben a San Antonio Spurs kezd magára találni az új felállásban, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az elmúlt 13 találkozóján tíz győzelmet aratott.

Tipp: Vendég 2.08

 

Golden State Warriors–Houston Rockets, péntek 04:30

Másik csúcsrangadót is rendeznek csütörtök éjjel, méghozzá a nyugati konferencia idei döntőjének ismétlését, azaz a Golden State Warriors és a Houston Rockets összecsapását.

Az előző szezon legértékesebb játékosa, James Harden hetek óta egészen döbbenetes teljesítményt nyújt: legutóbbi nyolc mérkőzésén legalább 35 pontot termelt, míg az elmúlt tizenkettőn minimum harmincat. Ez meglátszik csapata szereplésén is, a Rockets december 11-e óta tíz diadal mellett csupán Miamiban maradt alul. Mindezt úgy, hogy sztárirányítója, Chris Paul már egy ideje izomsérülés miatt nem bevethető.

A címvédő és az előző négy kiírásból háromszor bajnok, egyszer nagydöntős oaklandiek ugyan nem azt a domináns teljesítményt nyújtják, mint amit megszokhattunk, időről időre becsúsznak váratlan kudarcok, de a Warriors még így is a kiemelkedő csapatok közé tartozik, második helyen áll nyugaton.

A két alakulat idénybeli első, novemberi összecsapását fölényesen, több mint húsz ponttal nyerte a Houston hazai pályán.

Tipp: Houston Rockets +5,5 2.38

 

Sacramento Kings–Denver Nuggets, péntek 04:00

A Golden State Warriors és a Houston Rockets idei szolidabb teljesítményét meglepetésre a Denver Nuggets használta ki a legjobban, amely kétmeccses előnnyel vezeti a nyugati főcsoportot, s meglepetés lenne ha ez a Sacramento Kings otthonában csökkenne.

A coloradóiak rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, s ezt még az sem tudta megtörni, hogy négy játékosa is sérüléssel bajlódik. A Nuggets idegenben is pozitív a mérleget tud felmutatni. A Sacramento viszont egy tipikus középcsapat győzelmeket rendre vereségek követnek, kevés bravúrt tud elérni jobb erőkből álló riválisok ellen.

A két gárda ebben a szezonban másodjára találkozik egymással, októberben a Denver könnyedén, több mint tíz ponttal nyert hazai pályán.

Tipp: Denver Nuggets -4,5 2.02

Kapcsolódó cikkek