Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az idei Super Bowl számomra legfontosabb eredménye, hogy sikerült kiülnöm!

Nem is maga a Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs összecsapás jelentette a kihívást, hanem a hajnali fél egyes kezdésig vezető út. Az európai, normálisan élő, dolgozó ember számára a start időpontja „leöl, leamortizál, leural, ledominál”. Általában a vasárnap esti tévés kínálat döglesztően unalmas, a spanyol labdarúgó bajnoki is maximum fél tizenegykor is kijár a tévéből. Onnan még bő két óra a Phoenix-i kick-off! Ezt teljesíteni igazi kihívás!

Az amerikaiak aztán mindennek csillagosan megadják a módját, a Super Bowl ennek a csúcsa! Ami ott látható, az lesz a következő évek szórakoztatóipari trendje. Az kicsit nehezen elképzelhető, hogy bármilyen ottani sporteseményen, ahol felhangzik az USA himnusza, annak pont az utolsó akkordjára bekaristoljon a stadion légterébe a légierő négy repülője. Pont a himnusz végszavára! De ilyet!

Kettő majdnem egyforma képességű, erősségű csapat, kettő remek, a szezonban zseniálisan alkotó irányítóval, ami pedig még soha meg nem történt, legalábbis a tudásom szerint, egy testvérpár harcolt egymás ellen, a két csapat mezében. A Kelce testvérek, Jason és Travis összecsapása még finomabbá tette a döntőt!

Maga a döntő szépen folydogált, semmi dráma, a Philly magához ragadta a vezetést, a Chiefs loholt utána, majd az idő múlásával és a pálya egyre romló állapotával párhuzamban egyre többet hibázott Hurts irányító. Pedig ő aztán odatette magát, még touchdownt is elért, aztán párszor elesett, elvesztette a lasztit, készre tették az ellenfél emberei. Mahomes KC főkavaró kapott a lábára, sántikált egy kissé, majd győztes csatába vezette embereit!

A nagyszünet merengően égető kérdése a csodálatos, bámulatos, elképesztő Rihanna előadás láttán: a méltán híres művésznő ismét terhes, vagy csak rosszul öltöztették? 115 perc hüledezés, taktikusan megtervezett Kansas City-végjáték, ennek eredménye: övék a Vince Lombardi trófea! Jogosan, bár az Eagles is nagyot harcolt, azonban rengeteg hibájuk miatt elvesztették a döntőt…

A következő Kelce családi ebédenél rém kellemetlen a szitu: Kelce anyuka édesgyermekei közül a vesztest vagy a győztest abajgassa jobban?

Kapcsolódó cikkek