Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A 29 éves kosaras szabadügynökké válik a nyáron, ergo bármelyik klubbal tárgyalhat a folytatásról, ám még ő maga sem biztos a folytatásban. Állítólag a Los Angeles Lakers lehet a befutó, ahol összeállhat egy újabb Big Three, LeBron James-szel és Anthony Davis-szel, ám mindez csak találgatás egyelőre.

Walker akár egy „szupermax” kontraktust is aláírhat Charlotteban, ami 173 millió dolláros gázsit jelentene öt évre, ráadásul a klubnál, amely a legendás Michael Jordan tulajdona.

A játékos érthetően hálás minden idők legjobbjának, és a csapatnak.

„A Hornets és MJ megadták nekem a lehetőséget, én pedig próbálok élni vele és mindent viszonozni, amit tőlük kaptam karrierem során. Az a legkevesebb, hogy itt szeretnék maradni, nem sok játékos kapja meg a lehetőséget, hogy egy csapatnál töltse a teljes pályafutását.

Ha ez nem megvalósítható, akkor természetesen távozom. Vannak ajánlataim, de azt fogom tenni, ami nekem és a családomnak a legjobb.”

Kemba remek idényt zárt, karrierje legjobbját, már ha a számokat nézzük: 25,6 pontot és 5,9 asszisztot átlagolt és helyet kapott az All-Star gálán is. Ám a Charlotte nem jutott a rájátszásba, 29 évesen pedig vészesen fogy az idő, hogy bajnokságot nyerjen az irányító.

Ám még egy fontos érv van, ami a Hornetsnél tarthatja a Walkert, a sikertelenség ellenére is: a tulajdonos személye.

„Mindig különlegesnek érzem, hogy érte is játszhatok, hiszen a valaha volt legjobb kosaras. Bármikor felkereshetem Jordant, kérhetek tőle tanácsot vagy segítséget.

Nagyon szeretek itt lenni, érte és a klubért küzdeni, de meglátjuk, merre sodor a szabadügynökpiac. Jó idényem volt, kifizetődött a munka, amit beletettem, ezt akarom folytatni jövőre is.”

Mi pedig alig várjuk, hogy láthassuk!

Kapcsolódó cikkek