Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Pittsburgh Penguins–Winnipeg Jets, szombat 01:00

A 2016-ban és 2017-ben bajnok Pittsburgh Penguins a novemberi vesszőfutását követően mostanra bombaformában lendült, de ezúttal a nyugati főcsoport egyik elitalakulata, a Winnipeg Jets próbálja megállítani.

A pennsylvaniai gárdának a védekezését kellett összeraknia ahhoz, hogy ismét régi fényében tündököljön, s ez olyan jól sikerült, hogy a liga jelenlegi leghosszabb, hétmeccses győzelmi sorozatával rendelkezik, ebben a periódusban pedig egyszer sem kapott két gólnál többet. A feljavulásban az is sokat segített, hogy felépült kezdő kapusa, Matt Murray, aki ráadásul a mostani szezonban először véd kiegyensúlyozottan és hatékonyan.

Ugyanakkor ezúttal korántsem lesz könnyű dolga a hazai csapatnak, mivel a kanadaiak támadói bármely rivális számára komoly próbatételt jelentenek. Mark Scheifele és Blake Wheeler a pontlista élmezőnyében szerepelnek, míg Patrik Laine a góllövőlistán áll a negyedik helyen.

A két csapat idénybeli első randevúján a Pittsburgh vendégként győzött 4-3-ra.

Tipp: Hazai 2.23

 

Anaheim Ducks–Vegas Golden Knights, szombat 04:00

A nyugati konferenciában az idén Stanley Kupa-döntős Vegas Golden Knights csapatáé a leghosszabb sikerszéria, míg az Anaheim Ducksé a leghosszabb nyeretlenségi sorozat.

A nevadai gárda remeklésének elsőszámú letéteményese a kapus Marc-Andre Fleury, ugyanis az Aranylovagok mindössze három gólt kaptak az elmúlt négy győzelem alkalmával. De összességében sincs gond a formával, mivel legutóbbi hét találkozójukon pontot szereztek, másfél hónap alatt pedig 15 győzelem mellett három-három hosszabbításos és rendes játék idős vereséget szenvedtek.

A kanadai hálóőr teljesítményéről pedig mindent elmond, hogy ő aratta legtöbb diadalt a ligában, továbbá ő védte legtöbbször – szám szerint hatszor – hibátlanul a kapuját. Utóbbi kategóriában dupla annyi makulátlan meccse van, mint a második legjobbnak.

A Ducks hat kudarcot követően látja vendégül esélyesebb riválisát, ráadásul ezeken az összecsapásokon egyetlen egyszer tudott két gólnál többet ütni.

A két csapat mindkét vegasi összecsapásán könnyed hazai siker született ősszel.

Tipp: Vendég 2.30

 

Detroit Red Wings–Nashville Predators, szombat 01:30

A Nashville Predators éppen kijövőben van decemberi hullámvölgyéből, míg aktuális ellenfele, a Detroit Red Wings továbbra is folytatja mélyrepülését.

A Ragadozók hatmeccses kudarcsorozatukat maguk mögött hagyva legutóbbi két találkozójukat már megnyerték, míg a motorváros csapata éppen hat vereségnél tart sorozatban, de legutóbbi 11 összecsapásából is csak egyet tudott megnyerni.

A Detroit újabb katasztrofális szezonjáról mindent elárul, hogy még otthonában is negatív mérlege van, ezzel szemben a Nashville hullámvölgye ellenére is élcsapat nyugaton és vendégként is pozitív mutatóval rendelkezik.

Tipp: Vendég 1.94

Kapcsolódó cikkek