Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ha már az idei draft nem volt akkora durranás, mint a korábbiak, más utat kell találnia a szurkolók figyelmének felkeltésére. Na, nem mintha a szabadügynök piac alakulásába olyan nagy beleszólása lenne a ligának, de a fejesek szerencséjére mégis őrületes off-season-nek lehetünk szemtanúi.

Talán soha nem volt még ekkora játékosmozgás, és ilyen komoly sztárigazolások, mint az idén. A draft 1/1-es választottja, Zion Williamson dúlhat-fúlhat mérgében, hiszen amilyen nagy berobbanást vártak tőle, olyannyira háttérbe lett szorítva az alakuló szupercsapatok csereberéje által. Nézzük milyen komolyabb váltások voltak:

 

Anthony Davis, DeMarcus Cousins

Az egykoron New Orleans-ban pattogtató párost a Los Angeles Lakers, egészen pontosan King James őnagysága csábította magához. Davis a Pelicans-t, míg Cousins a Golden State Warriorst hagyta hátra, hogy a Staples Centerben játszhasson. A két magasember, kiegészülve Rondóval, Kuzmával és LeBronnal ütőképes gárdának tűnik, az idei szenvedés után, jövőre az aranygyűrű a cél.

 

Kevin Durant, Kyrie Irving

A Brooklyn Nets óriási kockázatot vállalt a sérült KD leigazolásával, hiszen jövőre aligha számíthatnak a GSW-től érkező csatárra. Irving szerződtetése is érdekes húzás, az irányító ezzel a lépéssel végleg elásta magát Bostonban, ahol amúgy sem tudott igazi vezér lenni. D’Angelo Russell-t is beáldozta Kyrie-ért a Nets, talán ez is szarvashiba volt… DeAndre Jordan is érkezett, a palánk alatti terület őrzése így biztosítva van Brooklynban.

 

Russell Westbrook, Kemba Walker

Nem egy klubba ment a két irányító, pusztán a posztjuk miatt vesszük egy kalap alá őket. Westbrook váltása nagyobb meglepetés, az OKC vezére Houstonban fog küzdeni ezután, régi-új bajtársa, James Harden oldalán. Kemba szívesen maradt volna Michael Jordan közelében, Charlotteban, ám végül a bajnoki cím reményében Bostonba települt át, ahol Irving helyét kell átvennie.

 

Paul George, Kawhi Leonard

A páros szerződtetése igazi atomrobbanás volt a szabadügynök piacon. Leonardot a Lakersbe várták, Paul George pedig közel sem volt biztos, hogy eligazol Oklahomából. A páros mégis az Angyalok Városa felé vette az irányt, a Los Angeles Clippers lett a végállomás. Két extraklasszis védekező játékos, akik támadásban is borzasztó erősek, kiegészülve Beverley-vel és Lou Williams-szel, igazán veretes névsor. Ha a magasember posztokra is találnak megoldást, akkor ez a duó bizony bajnoki címig viheti a Clipperst.

Kapcsolódó cikkek