Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Noha nagyon nem páholta el a Cleveland Guardians alakulatát a New York Yankees az első mérkőzésen, nem mondhatni, hogy az események legelejét leszámítva bármi kézzelfogható esély is érződött volna a pirosak oldalán.

Alaposan rácáfoltak erre a tegnapesti második meccsen!

Shane Bieberék nem kezdték valami ügyesen a játszmát, Bieber is eleinte bizonytalan volt, de amint hátrányba kerültek, azonnal vissza is tudtak kapaszkodni. 

Sokáig döntetlenre állt a házibuli, aztán végül az extra inningben, a tizedikben a Cleveland beszántotta a Yankeest és végül 2-2-ről 4-2-re nyertek, így most 1-1 a két csapat párharca.

Giancarlo Stanton, úgy tűnik, sikeresen tér vissza és épülő tendenciát mutat a játéka, de Aaron Judge a lenyűgöző alapszakasz után egyelőre nagyon halvány a rájátszásban, és valójában ilyenkor kezd kiderülni az, hogy sok-sok igazolás és impozáns nevek ide vagy oda, Judge nélkül ez a keret még mindig nincs kész arra, hogy egyenletesen teljesítsen és folyamatosan éljen az ellenfél megingásaival. Jelenleg egészen biztosnak tűnik, hogy bár a hangulat nem rossz körülötte az élőfelvételek alapján, benne azért okozhat némi zavart, hogy jövője tisztázatlan.

Voksoltam már ugye a Cleveland ifjonti seregének csodájára, de erre egyébként továbbra is örömest voksolok, mert egyelőre azt látjuk, hogy egy gyengébb csapat javuló tendenciát mutat, míg egy erősebb csapat nem biztos, hogy romlót, hanem mint azért az alapszakasz végéhez közeledve néhányszor, újra feltéteti velünk a kérdést:

valóban olyan erősek-e, mint amilyennek akkor tűnnek, amikor épp tündököl egy dobójuk, plusz Judge egyben van?

A Guardians eddig is büszke lehetett arra, hogy az elmúlt években mennyi fiatal tehetség bukkant fel náluk (ők sajnálatukra általában egy idő után máshol is folytatták), és a projekt idén is igazolja, hogy még mindig ők a tehetséggyárasok.

Kapcsolódó cikkek