Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem!

Mármint, olyan értelemben semmiképp, hogy annak érdekében, hogy az MLB visszanyerje nézettségét, népszerűségét országon belül, és esetleg világszerte is növekedjen a sport és a liga ázsiója, szükség van a New York Yankees-re húzónévként, amellyel bárkit ki lehet hívni mérkőzésre, bárkit oda lehet vonzani a képernyő elé, mert boldog-boldogtalan hallott már róluk, mert boldog-boldogtalan tudja már csak a hangzásból és a hanghoz párosuló pátoszból is, hogy valami nagyról van szó, valakikről, akik nélkül elképzelhetetlen a sportkultúra, vagy úgy általánosságban a globális kulturális tudat. Tehát passzív agresszív értelemben egyáltalán nem fogyhat el a Yankees szuflája, egyenes ágon kéne playoffba jutni, aztán ott menni is kicsit tovább. Ez nem csak klubügy az elmúlt gyalázatos évek tükrében, 

de a sportág és a liga hatalmas érdeke is, tetszik vagy sem. 

Szóval e tekintetben nagyon jó úton járunk és roppant fontos is lehet az idei bajnokság a liga jövőképére nézve, amennyiben továbbra is hülyére veri a bajnokságot a Yankees. Mindez pedig egyáltalán nem veszi el a teret a kisebb franchise-októl, hogy drukkerekkel gazdagodjanak – a Yankees út a ligához, a liga pedig út a szabad szurkolói döntésekhez, de a Yankees jó szereplésére szükség van ahhoz, hogy a potenciális szurkolók utat találjanak, megleljék az MLB-t azok, akik amúgy nem lelnék meg. 

Ha 2022-ben a Yankees World Series-be tudna majd jutni végül, akár nyerne is, az hipotetikusan sok gondját megoldhatná a ligának is.

Szükség van a megalodon méretű szimbólumra, hogy elárassza biztonsággal a bizonytalanságot.

Kapcsolódó cikkek