Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Hat hete tart a 2022-es MLB-szezon, s a versenyfutás aligha lehetne szorosabb.

Úgy néz ki, a Houston Astros összeszedte magát, hiszen a texasiak eddigi 17 májusi meccsükből 13-at megnyertek – s minimum egy ilyen produktum méltó Dusty Baker vonatfüttyös alakulatához. Ezzel pedig az Astros idén először fel tudott kapaszkodni a dobogóra is, ha bajnoki erősorrendben gondolkozunk!

3.Houston Astros – végre! 

Április végén még szörnyületes teljesítménnyel mindösszesen csak a 4. helyen tanyázott az Astros az AL Westben, miután a Texas Rangers elverte őket. Pánikra nem volt sok ok, de jelzésértékű volt Dusty Bakeréknek, hogy idén talán nem lesz olyan könnyű megnyerniük csoportjukat és sokkal komolyabban is kell venniük az alapszakaszt, mint gondolták. Ez egyébként a későbbiekben még előnyükre is válhat, mert az elmúlt két évben igen könnyelműen bukták el a playoffban a döntőbejutást egyszer, s később a döntőt is – úgy tűnik, hogy bár az Astros kerete bombaerős, stábja kikezdhetetlenül dörzsölt és rutinos, motivációs problémák fel tudnak merülni a legkiélezettebb helyzetekben, azaz, ha idén WS-címre vágynak, nem árt, ha már az alapszakaszban nagyobb nyomás nehezedik rájuk. 

2.Los Angeles Dodgers – két bámulatos pólus

Freddie Freeman egyelőre jól igazolja, hogy a Dodgers bár borsos, mégis mennyire jó üzletet hozott létre vele. A maréknyi probléma, mely tavaly védekezésben jelen volt a los angeles-i alakulatnál és csak a legrizikósabb mérkőzéseken bukott ki, már most megoldottnak tűnik általa, hiszen így már két vezére is van a Dodgersnek. Mookie Betts a dinamika és az árgus figyelem vezére, míg Freeman a csapatkommunikációé, valamint a gördülékeny duplajátékok gyújtópontja lehet. A kék-fehérek szurkolói ezidáig igazán bizakodóak lehetnek, még ha messze is a WS-time. Igaz, a jelenlegi keret hatalmas rákfenéje lehet, ha dobóik sérülései nem javulnak megfelelő ütemben, illetve, ha tovább bonyolódik a pitcherek sérültlistája (ami, valljuk be, tavaly is már a szezon elején egy nagyon baljósló tényező volt számukra).

1.New York Yankees – azon kell meglepődni, hogy ezúttal nincs min meglepődni

A New York Yankees nem nyújtott valami izgalmas teljesítményt az elmúlt szezonokban. Keretéhez, brandjéhez, presztízséhez, mindenféle ékszerdobozos kellékéhez képest – meg amúgy is – megbízhatatlan, silány teljesítményt nyújtottak folyton-folyvást. Most azonban nem sok panasz lehet a Yankeesre, sőt Nestor Cortes Jr. egyenesen úgy fest, mint egy hamisítatlan Cy Young-esélyes. Amíg Stanton és Judge a jelenlegi mintához hasonlóan hasítanak, addig semmi gond nem lesz a Yankeesnél – márpedig jelenleg arra van kilátás, hogy sem előbbi, sem utóbbi nem fog ütőt törni mostanában idegességében. És az sem elhanyagolható, hogy Michael Kingnél aligha van nagyobb bullpen-király!

Szerintetek e három franchise közül kerül majd ki a 2022-es World Series győztese? Mike Trout és a Los Angeles Angels végre révbe érhet?

Kapcsolódó cikkek