Amerikai SportokNBA

MLB: Taylor Swift? Szamurájkard? Obi-Wan Kenobi? – meghökkentő érdekesség az éjjeli Al Star-meccs elé

2021. július 13.

Amikor a nyilvánosság előtt egy egyéniséget látunk nap mint nap, gyakran érezzük úgy, hogy már nem tud meglepni minket, hiszen markáns karakterjegyeit egykettőre beszippantjuk, elraktározzuk, úgy érezzük, maximálisan kiismertük. No de, hogy ez mennyire téves hiedelem, annak érzékeltetésére itt van pár meglepő információ.

Angels

Anthony Rendon jelenleg a Los Angeles Angels játékosa, de anno a Washington Nationals-szel nyert már World Seriest, azaz felért a liga – MLB – csúcsára. Még jó, mert hiába van Mike Trout az Angels kötelékében, hiába brillírozik a japán tehetség, Ohtani, az Angelsnek nemhogy World Series, még playoff helyezés is nehezen elképzelhető. Mindenesetre Rendon zenével sokat vigasztalhatja majd magát, óriási Taylor Swift rajongó, olyannyira, hogy nem egyszer edzett már olyan dresszben, amin az énekesnő volt illusztrálva vagy annak neve szerepelt feliratként rajta.

Astros

A Houston Astros színeiben játszó Zack Greinke nem mellesleg mesterlövész-dobó, vagy ha úgy tetszik, inkább pengeéles? Történt, hogy Greinke még 2010-ben azt nyilatkozta, egész életében egyetlen ajándékot tartott meg, amit külsős személytől kapott elismerésül, hogy díjat nyert a bajnokságban. 2009-ben az American League Cy-Young díjának elhódítása után a játékos szamurájkardot kapott ajándékba: szüleinek adta a Cy-Young-trófeát, míg a kardot vígan, büszkén megtartotta.

Nationals / Reds

A Washington Nationals egykori játékosa, Sean Doolittle (jelenleg Cincinnati Reds) sokoldalú ember. Balkezes, valóságos könyvmoly, Washington városában is anno legendák keringtek róla, hogy egy indie könyvesbolt közelében rendszeresen lehetett vele találkozni, mi több az egész MLB egyik leglátványosabban elvetemült Star Wars-rajongója. Egykori Championship-sorozat győzelmét egy világító fénykarddal ünnepelte a pályán, nemmellesleg pedig nem meghazudtolva küllemét, úgy festett, mint Obi-Wan Kenobi.

Szerdára virradóan magyar idő szerint 1:30-kor kezdetét veszi az Al Star!