Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Myles Garrett fejében valami komoly probléma van a 2019-2020-as NFL-szezonban. A Cleveland Browns védőfalembere ugyanis már harmadszor néz majd szembe büntetéssel, abban pedig biztosak lehetünk, hogy ez lesz a legsúlyosabb mind közül.

A 195 centiméter magas és 123 kilogrammos „Flash” így készült a szezonra:

Ennek megfelelően agresszívan is kezdte az idényt, de kissé átesett a ló túlsó oldalára. A Tennessee Titans ellen 10 ezer dollárra büntették, mert megütötte DeLanie Walkert, míg a New York Jets ellen Trevor Siemian irányítót szerelte szabálytalanul, ráadásul kétszer is, amiért 40 ezres csekket kapott. És ez még csak az első két hét volt…

Kicsit visszavett a 23 éves játékos, ám most túlment minden határon, a Pittsburgh Steelers elleni csoportrangadón. Mason Rudolph az ellenfél irányítója már eldobta a labdát, amikor a defensive end a földre vitte, majd letépte róla a sisakját és megpróbálta vele leütni a pittsburghi QB-t.

A merénylet sikerült is, Rudolph kapott egy kisebbet a fejére, ám feldühödött társai azonnal Garrettre rontottak, hogy revánsot vegyenek. Érdemes figyelni az 53-as számú Pouncey-ra, aki ott üti Mylest, ahol éri, sőt fejbe is rúgja a földön.

Nem mondhatjuk, hogy jogtalanul, ilyen kirívó sportszerűtlenégre nagyon ritkán látunk példát az NFL-ben, ennek megfelelően a büntetés is nagyon súlyos lesz. Várhatóan egész szezonra eltiltják Garrettet.

Tegyük hozzá: megérdemelten!

 

Kapcsolódó cikkek