Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Milwaukee Bucks-Detroit Pistons, hétfő 01:00

Söprésre felkészülni? Az alapszakasz legjobb mérlegével záró, keleti konferenciát megnyerő Bucks fogadja a rájátszásba éppen hogy becsusszanó Pistonst. A detroiti gárda nagyon igyekezett megtalálni az arany középutat, így végül 41 győzelemmel és ugyanennyi vereséggel hagyták maguk mögött az alapszakaszt, hogy aztán a Fiserv Forumba látogassanak, azzal a nem titkolt céllal, hogy meglepjék a szarvasokat.

Ám nem az az ijedős fajta a Milwaukee, kellően felkészültek a fogadásra: Middleton ismét jó egészségnek örvend, Antetokounmpo pedig szárnyal továbbra is. A görög szörnyeteg brutális idényt zárt, közel 28 pontot átlagol 12,5 lepattanó mellett, sőt 72 meccséből 54-szer hozott dupla-duplát, elképesztő számok. A két nagyágyún kívül azonban foghíjas a keret: Brogdon és Gasol sérülés miatt hiányozni fognak, Mirotic játéka pedig kérdéses… Budenholzer edzőnek tehát a cserékre is támaszkodnia kell, a hazai mérkőzést mindenképpen hozni kell.

Persze a Detroit nem így gondolja, ám itt nem az ő akaratuk lesz a döntő. A Pistons részéről már az is nagy eredmény, hogy megcsípték a nyolcadik helyet, ennél többet még a legvérmesebb rajongók sem remélhetnek. Két igazi sztár van a keretben, a zsákolókirály Blake Griffin, illetve az idényben a legtöbb lepattanót átlagoló játékos: Andre Drummond. Ha jövőre sikerülne még egy nagy nevet igazolni, Griffin pedig megtartaná idei formáját komolyan számolni kellene a Pistons-szal. Ám idén a Milwaukee az igazi nagyvad.

Tipp: Antetokounmpo 5,5 gólpassz felett 1,75

 

Houston Rockets-Utah Jazz, hétfő 03:30

A negyedik látja vendégül az ötödiket, mégpedig a nyugati divízióban. A Utah szépen meghúzta az alapszakasz végét, maga mögött tudta tartani az OKC, Spurs, Clippers triót, így elkerülve az első három helyezettet. De vajon Harden és a Rockets könnyebb falat lesznek? Nos egyáltalán nem biztos, habár itt már nincs könnyű ellenfél.

A Houston gyenge, mint csapat… Egyetlen személy van, aki miatt a pirosmezesek elérték a rájátszást, ráadásul előkelő helyen, ő pedig nem más, mint James Harden. Persze, Faried, Capela, vagy éppen Chris Paul remek játékosok, ám a 13-as számú zseni nélkül kevesek lennének. A szakállas varázsló, aki szép lassan kezd a liga leggyűlöltebb és egyben legimádottabb játékosává válni, 36 pontot átlagol meccsenként. Brutális! Kilencszer dobott 50 pontnál is többet egy meccsen, emellett 378 triplát süllyesztett el. Valódi egyszemélyes hadsereg. Ám a play-offban csapat is kell.

A Jazz-nél teljesül ez a követelmény, az ötödik helyen végző klub nem az egyéni képességekre épít, sokkal inkább a csapatjátékra. No persze így is van kiemelkedő figura, Donovan Mitchell személyében, a dobóhátvéd remek teljesítményt nyújt, villámgyors, remek betörésekkel és zsákolásokkal operál, 24 pontot átlagol a szezonban. Kisebb hátsérülés hátráltatja majd a Houston ellen, csakúgy, mint a másik meghatározó játékost Rudy Gobert-et, aki a bokájával bajlódik, Ricky Rubio és Kyle Korver pedig húzódással küzd. Ám, ha Harden rossz napot fog ki, sérülten is legyőzhető a Houston.

Tipp: Harden 35,5 pont felett és Rockets győzelem 2,30

Kapcsolódó cikkek