Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Toronto Raptors-Orlando Magic, szerda 01:00

Remek hajrával került az Orlando a rájátszásba, mégis mindenki azt gondolta, hogy simán kisöpri őket a Toronto. A forma azonban kitartott, és az első meccsen, Kanadában, el is látták a Raptors baját, Augustin triplájával hatalmas upset győzelmet aratott a Magic.

Az esélyes gyorsan megrázta magát, és javított saját közönsége előtt, Leonard hatalmasat játszott, 37 pontot dobott, Lowry és Siakam hathatós támogatásával. A vendégek meg sem tudták közelíteni ellenfelüket, szép reváns volt.

A csapatok ezután átröppentek melegebb éghajlatra, Floridában folytatták a csatározást, a Raptors lassan akklimatizálódott, de Pascal Siakam 30 pontjával és 11 lepattanójával behúzták az összecsapást, igaz, csak 5 pont különbséggel. A második orlandói mérkőzésre azonban már végképp elkészültek az erejükkel a hazaiak, az elején rövid ideig vezettek, ám utána több mint 20 pontos pofonba szaladtak bele.

Így érkeztünk vissza Torontóba, ahol a Raptors megadhatja a kegyelemdöfést ellenfelének. A Magic-től már az is nagy eredmény volt, hogy bejutott a play-off-ba, vannak ígéretes tehetségek a keretben, ám az álom itt most véget ér… A Toronto pedig nagyon parázs csatát vívhat majd a Philadelphia 76ers gárdájával.

Tipp: Raptors nyer és összpontszám 206,5 alatt 2,20

 

Portland Trail Blazers-Oklahoma City Thunder, szerda 04:30

Westbrook vagy Lillard? OKC vagy Portland? Sokan ezt gondolták a legkiegyenlítettebb párosításnak a Denver-San Antonio mellett, ám hamar átrendeződtek az erőviszonyok.

Az első mérkőzésen még nem, a Portland hozta hazai pályán a kötelezőt, de nem túl meggyőzően. Mindössze 5 ponttal nyert a Trail Blazers, úgy, hogy a másik oldalon Paul George nem tudott párharcokat vállalni a sérült válla miatt, a hármasai pedig nem ültek…

Valamennyit javult a formája a második mérkőzésre, de még így is nagy zakót kapott az OKC a Moda Centerben. Lillard és McCollum párosa megállíthatatlan volt, az irányító és a dobóhátvéd összesen 62 pontot dobott, többet, mint a csapat többi játékosa együttvéve.

A harmadik összecsapás már Oklahomában volt, nyugodtan nevezhetjük háborúnak is… A Thunder nagyon nyerni akart saját közönsége előtt, a játékosok pedig ennek megfelelően viselkedtek: Westbrook mindent megtett, hogy megalázza Lillard-ot, Schroder is partner volt az ellenfél sztárjának hergelésében, ettől függetlenül nagyot mentek a portlandiek, ám a végén simán nyert az OKC.

De a visszavágás nem váratott sokáig magára, a Trail Blazer ugyanis keményen odaállt a negyedik párharcra, és minden negyedet megnyerve behúzta a harmadik győzelmét. Westbrook nem játszott nagyot, Paul George egyedül kevés volt, a McCollum-Lillard duó pedig nem ismert kegyelmet.

A végső felvonás jönne? Nem lepődnénk meg. Az OKC nem működik igazán hatékonyan, Westbrook inkább egyéni, mint csapatjátékos, George egyedül nem tudja hozni a mérkőzéseket… Ellenben a Portland nagyon együtt van, és a konferencia döntője sem lenne túlzott elvárás, ám oda előbb az OKC-n, majd a Denver-San Antonio páros győztesén keresztül vezet az út.

Tipp: Portland 1,68

Kapcsolódó cikkek