Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Boston Celtics-Indiana Pacers, vasárnap 19:00

Kezdjük a play-offot azzal a párosítással, amelynek résztvevői a legközelebb végeztek egymáshoz, már ami a statisztikát illeti. A két gárda a negyedik és az ötödik helyet csípte el a keleti konferenciában, mindössze egyetlen győzelem döntött a Boston javára, akik így pályaelőnyt élvezve, a TD Gardenben fogadják a Pacerst.

Azt a Pacerst, amelynek egyetlen hiányzója van, nevezetesen a legnagyobb sztár, Victor Oladipo. Az Orlando által draftolt, majd az OKC-n keresztül Indianába érkező dobóhátvéd súlyos térdsérülést szenvedett még az alapszakasz közepén, így ebben a szezonban már biztosan nem lép pályára. Nélküle is megy azonban a sárga-kékek szekere, magabiztosan hozták a mérkőzéseiket, Myles Turner vezeti a ligát a kiosztott blokkok kategóriájában, mellette még Bogdanovic is szép számokat hozott, a csapat igazi ereje pedig a kiegyensúlyozottságban és az egységben rejlik.

A másik oldalon nagyobb sztárokat találunk, akik azonban rendre kisebb sérülésekkel bajlódnak: Haywardnak a bokája vacakol, Irvingnek, Morrisnak és Horfordnak a térde fáj, Tatumnak pedig a sípcsontjával akadtak problémák. Felsoroltuk a teljes kezdőt, ki fog így játszani? Természetesen ezek nem akkora sérülések, amivel ne lehetne parkettra lépni, az egyetlen valódi maródi Marcus Smart, ő május elejéig kispadra kényszerül, ám a posztján egyébként is ott van Irving. A gárda vezére, vagy legalábbis annak kellene lenni, az alapszakaszban sok kritikát kapó irányítónak, aki bebizonyítaná, hogy igenis vezére tud lenni ennek a fiatal és potenciális bajnokesélyes csapatnak.

Tipp: Irving 24,5 pontnál többet szerez és nyer a Boston 2,35

 

Portland Trail Blazers-Oklahoma City Thunder, vasárnap 21:30

Nézzünk át nyugatra, ahol a harmadik fogadja a hatodikat, vagyis Portlandbe látogat az OKC. Remek véghajrát produkált mind a két gárda, a Trail Blazers utolsó hat meccséből ötöt behúzott, még a Thunder ötmeccses győzelmi szériával a háta mögött indul vendégségbe, a Moda Centerbe. Nem lesz egyszerű kirándulás… a harmadik legveszélyesebb csapat hazai pályán a Portland.

Remek erőkből áll a Trail Blazers, gondoljunk akár Seth Curryre, akár CJ McCollumra, aki 20 pont felett átlagol jelen idényben. A két igazi sztár azonban Damian Lillard és Jusuf Nurkic, ám sajnos kettejük közül már csak a franchise arcának számító, All-Star válogatott irányító tolja a csapat szekerét. Nurkic ugyanis súlyos lábtörés miatt kihagyni kénszerül a szezon hátralévő részét, akármeddig is jut a gárda… Sajnálatos, mivel a bosnyák center 15 pont és 10 lepattanó feletti átlagot hozott, a helyére érkező Kanter azonban jól fel tudta venni a ritmust, megfelelő pótlásnak tűnik eddig.

A másik oldalon is sérüléssel bajlódik az egyik szupersztár, nevezetesen Paul George, aki a vállát fájlalja, ettől függetlenül jó eséllyel ott lesz a pályán. Nagy szükség is van rá, hiszen MVP formában játszott az idényben, pontok, lepattanók és stealek számában is karriercsúcsot ért el. Russell Westbrook pedig a tripla-duplák terén jeleskedett, 34 darabot hozott össze, és bár pontátlaga visszaesett, a csapat mégis profitálhat ebből a változásból. Ám ehhez a Portlandnek is lesz egy két szava…

Tipp: Portland 1,67

Kapcsolódó cikkek