Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Philadelphia 76ers-Brooklyn Nets, szerda 02:00

Szépen belelendült a 76ers! Az első mérkőzésen ugyan nagy meglepetésre idegenben nyert a Nets, ám azóta hengerelnek a főcsoport harmadik helyén végző philadelphiaiak. Másodjára kőkeményen megszórták a hatodik helyre becsusszanó feketemezeseket, 145 pontot dobtak, Joel Embiid vezérletével.

A harmadik összecsapáson már Ben Simmons és Tobias Harris kezében volt a karmesteri pálca, akik extrát játszottak, és bár három negyeden át szoros volt a találkozó, a negyedik 12 percben már nem bírta tartani az iramot a hazai pályán játszó Brooklyn.

Újabb idegenbeli meccs, újabb győzelem, ami a negyedik kört illeti, de a Nets nem adta könnyen magát. 6 pontos hátránnyal fordult a 76ers a záró negyedre, és csak nagy hajrával, 4 pont különbséggel húzták be a harmadik győzelmet.

Ezt követheti a negyedik, szerda hajnalban, ám nem lesz könnyű dolguk, a Nets ugyanis egyre jobban megtalálja a saját játékát, és ha Harris-nek is úgy sülne a keze, mint az All-Star gálán, most 2-2 lenne a mérleg. Így viszont minden erejét mozgósítania kell a D’Angelo Russell vezette brooklyniaknak, hogy tovább tartson a play-off álom.

Tipp: Hazai csapat nyer és összpontszám 230,5 felett 2,63

 

Denver Nuggets-San Antonio Spurs, szerda 03:30

A második fogadja a hetediket, mégis döntetlen az állás, hogy lehet ez? Elfogyott volna a Denver, vagy Popovich mester húzott elő valamit ismét a kalapból? Nos, az első meccsen úgy tűnt, hogy az ősz Pop találta fel ismét a spanyolviaszt, a Spurs ugyanis a Pepsi Centerben verte el az alapszakasz második Nuggets-et.

De gyorsan vissza is adták a kölcsönt a denveriek, ismét saját közönségük előtt játszva, Murray és Jokic remeklésével elkapták a texasiak grabancát. DeRozan ugyan nagyot játszott idegenben is, ám ez kevés volt a Spurs-nek.

Nem úgy a harmadik összecsapáson, amelyet akár Derrick White shownak is nevezhetünk. Az irányitó jött, látott és szórt 36 pontot, DeRozan hozzácsapott még 25-öt, így a kispad gyenge teljesítménye mellett is bevéshettek egy W betűt a csapat neve mellé.

A Denver látogatása sem volt eredménytelen, az AT&T Center közönsége ámulva nézte, ahogy kedvenceiket móresre tanítják az aranyásók. Jól kezdtek ugyan a szürkemezesek, ám a coloradóiak meghajtották a két középső negyedet, ez pedig elég is volt az üdvösséghez.

Így fordultunk rá az ötödik mérkőzésre, amely ismét a Sziklás-hegységben, a Nuggets otthonában lesz megrendezve, ám már nem lehet biztosra menni, ami a végkifejletet illeti. Idegenben is képes bravúrra mind a két gárda, Jokic és Murray azonban jobb formának örvend, mint DeRozan és Aldridge, így hajszálnyival feléjük billen a mérleg.

Tipp: Hazai csapat nyer és összpontszám 212,5 felett 2,88

Kapcsolódó cikkek