Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Carolina Panthers megkezdte a “kiárusítást”.

Már egy hét sincs hátra a csereüzletek határidejéig, így nem meglepő, hogy nemcsak a híresztelések erősödtek fel, hanem egyes üzleteket már meg is kötöttek. Az élen egyértelműen a Carolina Panthers áll, amely tulajdonképpen már Matt Rhule vezetőedző menesztésével jelezte, hogy lemondott a szezonról. Ezt azóta “megerősítette” azzal, hogy két játékosát is elcserélte.

Az elsőben azonban nem volt semmi váratlan, mivel az elkapó Robbie Andersonnak azért kerestek új csapatot, mert olyannyira összeszólalkozott az egyik segédedzővel, hogy a Rhule helyét átvevő Steve Wilksnek meccs közben az öltözőbe kellett zavarnia. Ilyen renoméval persze túl nagy ellenértékben nem reménykedhettek a Párducok, akiknek be kellett érniük egy 2024-es hatodik és egy 2025-ös hetedik körös választási joggal. A vevő pedig az Arizona Cardinals volt, amely éppen akkor vesztette el sérülés miatt Marquise Brownt, amikor legjobb elkapója, DeAndre Hopkins visszatérhetett eltiltása után. Kérdés, hogy a hetedik idényét taposó Anderson meg tud-e újulni, elvégre két éve például 1000 yard fölé jutott.

Ennél viszont jóval nagyobbat durrant Christian McCaffrey elcserélése, aki 2019-ben a liga legjobb futójának számított, s ennek megfelelő szerződést is kapott. Csakhogy azóta többnyire sérülésekkel bajlódott, így meg sem tudta közelítenie az 1000 futott és 1000 elkapott yardos szezonját. Ennek fényében kifejezetten soknak tűnik az érte felajánlott 2023-as második, harmadik és negyedik körös, valamint a 2024-es ötödik körös választási jog. Persze az is igaz, hogy egyrészt túl kellett ajánlani a szintén McCaffrey kegyeit kereső Los Angeles Rams gárdáját, másrészt a San Francisco 49ers rendszere minden bizonnyal feküdni fog a sokoldalú futónak. Az erős futójáték és kreatív passzjátékok nagyon kedveznek neki, és érdekes lesz látni, hogy a kaliforniaiak miként használják együtt Deebo Samuellel, akivel nyílt területen talán a liga két legveszélyesebb játékosát alkotják majd.

Bár a Carolina a cserékkel jelezte, feladta a szezont, de ez nem jelenti azt, hogy ne akarna meccseket nyerni, vagy tényleg mindenki vihető lenne a keretből. A csapat meglepetésre múlt hétvégén legyőzte a csoportrivális Tampa Bay Buccaneerst, a vezetőség pedig két első körös ajánlatot is visszautasított a passzsiettető Brian Burnsért.

A New York Jets az újonc Breece Hall kidőlése miatt szintén futót keresett és talált is James Robinson személyében. Ez egy lényegesen olcsóbb és nem biztos, hogy rosszabb megoldás, mint a San Franciscóé, ugyanis ár-érték arányban a Jacksonville-nek adott ötödik vagy hatodik körös draftcetli jobb üzletnek tűnik. A Dallas Cowboys szintén olcsó, de hatásos megoldásban gondolkodott, hogy az amúgy is bitang erős védelmét még tovább erősítse. A texasiak passzsiettetése remek, de futás ellen nem a leghatékonyabb, ezen változtathat a Las Vegas Raiderstől érkező veterán Johnathan Hankins, akiért mindössze egy hatodik körös választási jogot kellett beáldozni.

Ahogy közeleg a november elsejei határidő, úgy lehetnek egyre vadabb cserék. A címvédő Rams például árulja a futóját, Cam Akerst, helyére szerették volna megszerezni McCaffreyt. A hírek szerint a váratlanul gyengén szereplő Denver Broncos is számos hívást kap, elsősorban a passzsiettető Bradley Chubb, továbbá Jerry Jeudy és KJ Hamler elkapók elvétele ügyében.

A Jetsből pedig egy másik elkapó, Elijah Moore vágyódik el, szóval jövő keddig még történik majd néhány csere.

Kapcsolódó cikkek