Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Főpróbát tart a rájátszásra a Bills és a Bengals.

Tampa Bay Buccaneers-Carolina Panthers, vasárnap 19.00

Az egész liga leggyengébb csoportja minden kétséget kizáróan a Nemzeti főcsoport déli divíziója, amelyet akár negatív mérleggel is meg lehet nyerni. Egyedül a Tampa Bay Buccaneers számára elérhető a pozitív mutató, de ahhoz mindkét hátralévő meccsét meg kell nyernie. Ebből az első tulajdonképpen a Carolina Panthers elleni csoportdöntő lesz.

A floridai alakulat támadósora – élen minden idők legeredményesebb irányítójával, Tom Bradyvel – egész évben szenvedett, egyetlen kivételtől eltekintve minden alkalommal 23 szerzett pont alatt maradt. A Buccaneers erejéről mindent elárul, hogy múlt héten csak hosszabbításban verte a csereirányítóval felálló Arizona Cardinals csapatát, illetve december elején az ugyancsak gyengécske csoportriválisát, a New Orleans Saintset is csak egyetlen ponttal múlta felül.

A Párducok szezonját jószerivel megmentette a vezetőedzőváltás, mivel Steve Wilks irányításával 5-5 a mérlegük, ezzel a rájátszás közelébe navigálta a gárdát, amely ha most idegenben legyőzi a Tampa Bayt, akkor nemcsak utoléri riválisát, hanem meg is előzi, mivel a két csapat előző, októberi összecsapásán szintén nyert. Ha a Buccaneers diadalmaskodik, akkor eldől a csoport.

 Tipp: vendég 2,44

Green Bay Packers-Minnesota Vikings, vasárnap 22.25

A Green Bay Packers késői hajrát nyitott a Nemzeti főcsoport még éppen rájátszást jelentő hetedik helyéért, míg csoportrivális vendége, a Minnesota Vikings még mindig reménykedhet az első kiemelés megszerzésében, azaz mindkét gárda számára fontos a győzelem kivívása.

A 7-8-as mérleggel rendelkező Sajtfejűek három sikerrel a hátuk mögött várják a rangadót, de ebben a sorozatban igazán minőségi diadaluk nincs, így az igazi erőpróba a mostani összecsapás lesz, mert ezúttal tényleg erős ellenfelük lesz. Amennyiben győznek életben tartják az utószezonra vonatkozó reményeiket.

A Vikingek 13-3-as mutatója kissé csalóka, mert a teljesítményük korántsem ennyire meggyőző. Az viszont elvitathatatlan, hogy egy dolgot nagyon tud a gárda, méghozzá a legfontosabbat: győzni. A Minnesota 11 olyan meccset játszott, amely egy labdabirtokláson belüli különbséggel dőlt el, és ebből valamennyit megnyerte. Egy újabb szoros sikerrel és az éllovas Philadelphia Eagles vereségével pedig még versenyben maradna a rájátszás első körében szabadnapot jelentő első kiemelésért is.

Tipp: vendég 2,56

Cincinnati Bengals-Buffalo Bills, kedd 2.30

Az Amerikai főcsoportnak három nagy esélyese van, ebből kettő egymással néz farkasszemet a hétfő esti rangadón, ugyanis az idén nagydöntős Cincinnati Bengals vendége a Buffalo Bills lesz. A felfokozott várakozást jól alátámasztja, hogy a hazaiak sorozatban hét, a vendégek pedig hat győzelemmel várják a rangadót, amelynek nagy ráhatása lesz a konferencia első kiemelésére.

Jelenleg a Bills az éllovas, de ha vereséget szenved – és közben a Kansas City Chiefs győz -, akkor rögtön a harmadik helyre zuhan vissza. A Bengals épp fordított helyzetben van: ha nyer, megelőzi riválisát és ha a Főnökök is kikapnak, akkor az azonos mérlegek ellenére mindkét nagy rivális elé kerülne, mivel mindkettőt felülmúlta az alapszakaszban.

A meccsre rendkívül nehéz tippelni, mert mindkét fél remek támadósorral és kiváló védelemmel rendelkezik, azaz nemcsak a találkozó kimenetelét, de a pontok számát is nehéz megjósolni, mert minden párharc igazi csemege lesz.

 Tipp: hazai 2,02

Kapcsolódó cikkek