Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem végeztem mostanában ezzel kapcsolatos közvéleménykutatást, de szinte biztos vagyok abban, hogy ez az a mondat, amit a legkevésbé szeretnek hallani a szurkolók.

Pedig most ismét ezt a lemezt tették fel a Fradi női kézicsapatánál, és félek, hogy ha nem lesz változás, akkor továbbra is a jól ismert taktusok szólnak majd. 

Miről is beszélek? Leginkább arról, hogy ez a csapat évről évre ugyanazokkal a problémákkal küzd. Nincs beállójáték, de legalább cserébe az ellenfél a góljai felét onnan szerzi, nincs stabilitás elől, hátul pedig ritkán sikerül 30 kapott gól alatt maradni. Ráadásul az igazolások közt is több olyan van, amelyik nem válik be, mint amelyik igen. 

Persze teljesen jogos felvetés, hogy kritizálni könnyű, a problémákat mindenki látja, de mi ennek az oka? Sajnos az, hogy a Fradi évek óta nem úgy működik, ahogy egy profi sportcsapatnak kellene. Néhány játékosnak valószínűleg már nem lenne helye a keretben, ahogy egy profi csapatnál már Elek Gábor helye is megkérdőjeleződött volna. 

Az ő megítélése egyébként érdekes. Azt ugyanis szentül hiszem, hogy közel sem olyan rossz edző ő, mint ahogy azt a közvélemény nagy része gondolja. Az tény azonban, hogy évek óta nem tud megújulni. A fentebb említett problémák jó részét ugyanis az okozza, hogy képtelen új szakmai impulzusokkal gazdagodni. Elért egy szinte, ami egy olyan nívó, amelyre nagyon sok edző vágyik. De ezen nem tudott túllépni, és fontos lenne, hogy ezt ő maga felismerje. 

Egy váltás nem csak a Fradinak tenne jót, hanem nekinek is. Pihenne, újragondolná az elképzeléseit, majd néhány év múlva akár vissza is térhetne.

Úgy talán kevesebb idő esne ki a csapat életében. 

Kapcsolódó cikkek