Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

New Orleans Saints–Los Angeles Rams, vasárnap 21:05

A Nemzeti főcsoportban az álomdöntő jött össze, azaz az első kiemelt New Orleans Saints fogadja a Los Angeles Rams csapatát, ahogy az november 4-én is történt az alapszakaszban.

A Szentek hiába zárták a liga legjobb, 13-3-as mutatójával az alapszakaszt, a szezon vége felé lassult a rettegett támadó gépezetük, ugyanis az utolsó öt fordulóban háromszor a 15 pontot sem érték el, miközben előtte ilyen egyszer sem fordult elő. Az utolsó körben Sean Payton vezetőedző pihentette legjobbjait, így tulajdonképpen tanítványai két hét pihenő után indultak csatába múlt vasárnap, de a kihagyás – az első negyedet leszámítva – nem látszott meg a csapaton, ami nagyrészt köszönhető a tréner motivációs stratégiájának. Bevitte az öltözőbe a Vince Lombardi-trófeát és 225 ezer dollárt, s csak annyit mondott: kell? Akkor nyerjetek három meccset. Az elsőn a címvédő Philadelphia Eagles esett áldozatul.

A Kosok hasonlóképpen zárták az alapszakaszt, mivel nagyszerű menetelésük végén négyből két meccset is elvesztettek. A pihenő nekik kifejezetten jót tett, ráadásul sikerült tökéletesen beépíteni a sérülésekkel bajlódó futó, Todd Gurley tehermentesítésére CJ Andersont, s mindketten parádés teljesítménnyel rukkoltak elő a Dallas Cowboys 30-22-es legyőzésekor.

Összességében tehát mindkét fél önbizalom növelő sikerrel a háta mögött várja a második, ám ezúttal valóban sorsdöntő rangadót. Az elsőn a Saints hazai pályán 45-35-re múlta felül riválisát. A pontzuhatag szinte most is garantált, az előny két ok miatt talán ismét a New Orleans gárdájánál van: egyrészt ismét saját közönsége előtt játszhat, másrészt Drew Brees tapasztaltabb az ilyen nagy csaták terén, mint harmadéves kollégája, Jared Goff.

Tipp: Hazai és pontok száma 56,5 felett 3.10

 

Kansas City Chiefs–New England Patriots, hétfő 00:40

Ahogy a Nemzeti, úgy az Amerikai főcsoportban is az álomdöntő jött össze, de az alapszakasszal ellentétben ezúttal a Kansas City Chiefs lesz otthon és a New England Patriots idegenben.

A Főnökök szintén "elfáradtak" kissé decemberre, két meccsüket is elvesztették, így jól jött a pihenő hét, melynek eredménye kézzel fogható volt, miután az Indianapolis Coltsot játszi könnyedséggel, 31-13-mal intézték el. A liga legjobb támadóinak remeklése nem volt meglepő, elvégre minden alkalommal legalább 26 pontig jutottak, de a védelem váratlanul stabilnak bizonyult egy szintén kiváló egység és irányító ellen.

A Hazafiak sorozatban nyolcadszor kerültek főcsoportdöntőbe, miután a vártnál jóval könnyebben, 41-24-es sikerrel jutottak túl a Los Angeles Chargers csapatán. A találkozón nyoma sem volt a támadóknál többször tapasztalt bizonytalanságnak, úgy mentek át a legendás Tom Brady vezetésével az ellenfél védelmén, mint kés a vajon.

Hogy meg lehet-e ismételni a két gárda azonnal klasszikussá váló októberi csörtéjét? Minden jel arra utal, hogy igen. Akkor a New England hazai pályán 43-40-re győzött, most annyi a különbség, hogy Kansasben találkoznak a felek. A rutin egyértelműen a Pats mellett szól, de ha van olyan fiatal vezér, akiből az ember kinézi, hogy nem roppan össze a tét alatt, az Patrick Mahomes, a hazaiak irányítója, aki képtelen elveszíteni hidegvérét és nyugodtságát még nyomás alatt is.

Tipp: Hazai és pontok száma 56,5 felett 3.10

Kapcsolódó cikkek