Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Cleveland Browns-Tennessee Titans, vasárnap 19.00

A Cleveland Browns 17 éve vár arra, hogy ismét rájátszásba jusson, ezalatt az ínséges időszak alatt a pozitív mérleg is csak egyszer jött össze, ugyanakkor idén úgy vág neki az NFL centenáriumi idényének, hogy csoportja egyik favoritja és a legtöbben áttörést várnak, azaz rájátszást.

Az utószezonig vezető úton nyilvánvalóan lesznek zökkenők, de a nyitómeccsen a Tennessee Titans ellen megszerezhető a kellő önbizalom a nehezebb folytatáshoz. Az nem kérdés ugyanis, hogy minőségileg jobb az ohiói gárda kerete. Baker Mayfield személyében tavaly évtizedek után megtalálták az irányítójukat: az első választott QB már újoncként egész jó teljesítményt nyújtott, 27 TD mellé csak 14 INT-et dobott. Csak összehasonlításként a túloldalon Marcus Mariota négy idény alatt egyszer sem jutott ennyi touchdownig, de 20 fölé is csak egyszer, tavaly pedig mindössze 11-szer örülhetett. És ami miatt ez a meccs nagyon egyértelműnek tűnik, hogy Mariota előtt a támadófal katasztrofális, ez pedig tovább ronthatja a teljesítményét, főként hogy a Barnáknál olyan kiváló passzsiettető van, mint Myles Garrett, aki akár az év védője címre is esélyes lehet.

A fenti párharcot figyelembe véve, arra nagy összegbe lehet fogadni, hogy a Titans nem fog sok pontot csinálni, de igazságtalanok lennénk, ha a Browns esetében arról nem ejtenénk szót, hogy nyáron megszerezték a liga egyik elkapóját Odell Beckham Jr. személyében, azaz Mayfield elitkategóriás fegyvert is kapott, ami tovább emelheti a már tavaly sem gyenge támadó játékot.

Tipp: Cleveland Browns (-7,5) 2,33

 

New England Patriots-Pittsburgh Steelers, hétfő 2.20

A címvédő New England Patriots 2001 óta, amióta összeállt a vezetőedző Bill Belichick és az irányító Tom Brady párosa, minden évben elsőszámú favoritként kezdi az idényt, nincs ez másként ezúttal sem.

Még úgy sincs másként, hogy a bostoniak elvesztették egyik legjobbjukat, a tight end Rob Gronkowskit, aki visszavonult. Pedig a kiélezett, nehéz szituációkban, legyen szó a vörös zónáról, vagy a kritikus harmadik kísérletekről, ő volt az immár 42 éves Brady mentsvára. Az ő hiánya jelentősen megkönnyíti majd az ellenfelek védelmének dolgát, így a nagy rivális Pittsburgh Steelersét is, amelyé ráadásul az elmúlt években egyre jobb kezd lenni köszönhetően a hatékony passzsiettetésnek.

Az acélvárosiak nyáron nagy változáson mentek keresztül, ugyanis elengedték a liga egyik legjobb elkapóját és futóját, azaz Antonio Brownt és Le'Veon Bellt, csakhogy cserébe az öltöző sokkal egységesebbé vált, ismét csapatként funkcionál a Steelers, azaz nem az egyéni teljesítmények határozzák meg a klub arculatát. Az utánpótlás ráadásul adott: JuJu Smith-Shcusterben és James Connerben nemcsak a tehetség, hanem az alázat is megvan a sztárok pótlására.

A nyitófordulók rendre bővelkednek meglepetésekben, mert ilyenkor még a legjobb csapatok óraműpontosságú gépezetei is akadoznak és rozsdásak. A Hazafiakra ez különösen jellemző: az elmúlt öt szezonban háromszor is csak 2-2-vel kezdtek. Amíg az elmúlt öt idény első negyedének 20 meccsén hétszer maradtak alul, addig a maradék 60 találkozón mindössze 11-szer!

Tipp: vendég 2,90

 

New Orleans Saints-Houston Texans, kedd 1.10

A két hétfő esti rangadó egyike nagyon parázs és pontzuhatagos meccset hozhat, ugyanis a Nemzeti főcsoport egyik nagy esélyese, a New Orleans Saints az Amerikai konferencia egyik nagy reményű csapatát, a Houston Texanst fogadja.

A Szentek hagyományosan a liga egyik legjobb támadósorával rendelkeznek, amióta Drew Brees irányítót 2006-ban elhozták San Diegóból. Ebben idén sem lesz változás, a 40 éves veteránnak olyan kiváló elkapói vannak, mint Michael Thomas, vagy éppen a mélységi játékoknál jól használható Ted Ginn Jr., de a futójátékot sem kell majd félteni Alvin Kamarával.

A texasiak viszont most emelkedhetnek hasonló szintre, ugyanis a 2017-ben első körben választott Deshaun Watsonnak végre nemcsak igazán jó elkapója van DeAndre Hopkins személyében, hanem megfelelő védelme is, ráadásul Miamiból nemcsak Laremy Tunsil érkezett, hanem egy másik sokra hivatott elkapó, Kenny Stills. Ezt figyelembe véve igen hosszú napra számíthat mindkét védelem.

Tipp: pontok száma 56,5 felett 2,40

 

A legjobb oddsok mellett egy ingyenes tippversennyel is készültünk az NFL szezonrajtjára: válaszolj a kérdésekre és söpörj be extra nyereményt!

Kapcsolódó cikkek