Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Philadelphia Flyers–Los Angeles Kings, péntek 01:00

A Philadelphia Flyers hosszú hajrát indított, hogy a katasztrofális szezonkezdés után mégis elérje a rájátszást, ezzel szemben a Los Angeles Kings továbbra is sereghajtó a nyugati főcsoportban.

A pennsylvaniai csapat számára a december 17-i edzőváltás sorsfordító volt, ugyanis Scott Gordon irányításával azóta 22 mérkőzésből 14-szer pontot szerzett, ebből 12-szer nyert is, jelenleg pedig az egész liga leghosszabb győzelmi sorozatával rendelkezik nyolc találkozóval. Az új tréner legfontosabb és legjobb döntése az volt, hogy a mindössze 20 éves Carter Hart lett a kezdő kapus, akivel még jobb a gárda mérlege: tíz siker, öt kudarc és egy hosszabbításos vereség.

A kaliforniaiaknál nem hozott ekkora fordulatot a november 4-i edzőváltás, bár jelenleg nincsenek rossz formában, legutóbbi hét találkozójukon ötször szereztek pontot, ebből négyszer győztek is. Jelenleg a hat összecsapásból álló keleti parti túra felénél járnak, melyet két sikerrel és egy kudarccal abszolválták.

A két gárda novemberi meccsén a Philadelphia simán, 5-2-re diadalmaskodott hazai pályán.

Tipp: Hazai 1.98

 

Florida Panthers–Pittsburgh Penguins, péntek 01:00

Igazán pikánsnak ígérkezik a Florida Panthers és a Pittsburgh Penguins összecsapása, mivel a két klub alig egy hete nagy üzletet ütött nyélbe egymással, így több játékos éppen volt csapata ellen bizonyíthat.

A Pingvinek Derick Brassardról és Riley Sheahanről, valamint három draftcetliről mondtak le Nick Bjugstad és Jared McCann megszerzéséért. Egyelőre a négy játékos összesen két gólpasszt jegyzett új együttesében.

A vérfrissítést minden bizonnyal az is indokolta, hogy túl jó formában egyik gárda sincs, az All-Star hétvége óta a 2016-ban és 2017-ben bajnok Pittsburgh négy meccsből, míg a Florida háromból egyet nyert meg.

Az esélyek annak ellenére vendégsikert ígérnek, hogy a Penguins egyik legjobb támadója és védője, azaz Jevgenyij Malkin és Justin Schultz, valamint a kezdő kapus Matt Murray egyaránt sérült, mert kerete még így is jóval erősebb ellenfelénél.

Januárban a felek pittsburgh-i randevúján 5-1-es hazai siker született.

Tipp: Vendég 2.40

 

Detroit Red Wings–Vegas Golden Knights, péntek 01:30

A Detroit Red Wings nagy valószínűséggel sorozatban harmadszor is lemarad a rájátszásról, míg vendége, a tavaly Stanley Kupa-döntős Vegas Golden Knights jó úton jár, hogy története második idényében részese legyen az utószezonnak.

Motorváros csapatának keleten 12 pont a hátránya a rájátszást érő nyolcadik helyezettől, míg a kaszinók fővárosának együttese nyugaton 11 pontos előnnyel rendelkezik a kilencedik helyezettel szemben. Ezt figyelembe véve még úgy is az Aranylovagok a favoritok, hogy legutóbbi kilenc találkozójukból csak hármat nyertek meg, míg a Detroit az elmúlt három meccsén győzött. A vendégek rosszabb formájuk ellenére egy önbizalom növelő sikerrel a hátuk mögött érkeznek Detroitba, ugyanis két napja a ligaelső Tampa Bay Lightning otthonából hozták el a két pontot.

A Vörös Szárnyak egyik legnagyobb problémája, hogy a keleti konferenciában a legkevesebb gólt ütötték, ami nem túl bíztató előjel a Golden Knights és a liga egyik legjobb kapusa, Marc-Andre Fleury ellen. A háromszoros bajnok kanadai hálóőr a győzelmek és a hibátlan mérkőzések tekintetében is vezeti a ligát az idényben.

Tipp: Vendég 2.10

Kapcsolódó cikkek