Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nagyon kell iparkodnia annak, aki még szeretne felszállni az NFL végállomásához száguldó vonatjára. Az alapszakaszban annyi meccset játszottak, nem lehetett ép ésszel tartani, csak a bemondók tudták, hogy melyik csapat merre jár, ki kicsoda, állítólag ők nagyon ismernek mindenkit, még a leheletükről is vágják a személyt.

Vasárnap este egy nyilvánvalóan egyszerű meccs következett. A Tampa Bay fogadta a meglepetésre az előszobáig jutó Los Angeles Rams szövetségét! A hazaiaknál Tom Brady a tuti siker letéteményese, az irányít annyi bajnoki gyűrűt hordott össze, lassan bérelnie kell egy kezet azok bemutatáshoz.

Minimális kétség, Big Tom legyőzhetetlen, vele a floridai közönség, akkor ki ellene? Címvédés meg ilyesmi lebegett a szurkolók szeme előtt, kedves ellenfél, nehogy már? A Rams nem azért jutott idáig mert fizetett, remek szezont futottak, tart a lendület, szépen elképzelték magukat a folytatásban!

Ehhez pedig nagyon durván bekezdtek, a Stafford nevű irányító zseniálisan mozgatta embereit, akik tényleg csúcsformában érkeztek a mérkőzésre! Nagyon pörögtek, határozottak voltak, 20-3-as vezetésüknél kibontakozottt egy csúnya nagy vereség a Tampának. Brady nem élete formájában, egyszer olyat rámértek, a száján kiserkedt a vér, kiütötték a kezéből a lasztit, nem kapott megfelelő védelmet, összegyűrték. Aztán a második félidőben jött a sokszor látott feltámadás. Makacs akarattal haladtak előre a hazaiak, vérrel verejtékkel és pár vendég bénázással jutottak pontokhoz! A Buccaneers védői rájöttek, hogy a Rams labdahordozói sebezhetőek, könnyen, de nagy koncentrációval kisodorhatják a kezük közül a labdát. A legnagyobb szám az volt, amikor Rams támadásnál a center, aki fejjel lefelé, háttal passzol az irányítónak, teljesen váratlanul dobta a lasztit a QB felé, nem a kezébe, hanem csúnyán mellé hajítva, a védők meg, mint a vércsék lecsaptak a potya lehetőségre.

A Rams szempontjából tragikus fordulat történt, mezőnygólhoz juthatott volna a csapat, viszont a rúgó specialista cseppet röviden szabta a labda útját, semmi pont, biztos vezetés helyett, drámai végjátékhoz juttatva a Tampát. Brady összeszedte magát, csapata bámulatos hajrával egyenlőre hozta az állást. Viszont az addig szerencsétlenkedő vendégek a hosszabbítás lehetőségétől parázva pazar akcióval field goal lehetőségéhez jutottak, amit a korábban szűkre rúgó Matt Gay értékesített, így a Tampa kiesett a nagydöntő felé száguldó vonatról!

Tom Bradynek nem kell kézdublőr!

Kapcsolódó cikkek