Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ez a fickó a hétvégén vitt mindent! A totál semmiből, még a szakértők által is csak meglebegtetett kérdésből érkezett a nagy söprés, ami letakarította még a legszexibb kenyérsütős, szalagavatós, Dominikás pacalpörköltbográcsban képkölteményt is! 

Tom Brady bejelentette, kivonul az amerikai fociból! Ezzel csúnyán berobbantotta a megemlékezés lájközönét, köszönetmondás lavinát indított el, egyre többen kapaszkodtak fel a hangulat vonatra képekkel, köszönettel, könnycseppel, szomorka emojival!

És persze én sem maradtam kivétel, mert ez a férfi tényleg kivétel! Kuriózum, áfium, világ csodája! Visszavonulása után az összes NFL nagymenő eddig visszavonultatott mezszám eggyel hátrébb csúszott, Brady tényleg nagy kani!

Az internet feldobott egy 22 évvel ezelőtti képet. Azon egy értékelhetetlen boxeralsót viselő, karjával a földig érő, valami bátorító izomzattal sem rendelkező, afféle kisvárosi bankártanonc külsővel rendelkező fiatalember árválkodik. Arról a fényképről nem derült ki csak annyi, hogy a 2000-es év draftjának hatodik körében 199.-ként elvitte őt a New England Patriots, ezzel az irányítóból a következő nem túl erős gondolatot kiszakítva: „Nagy nap ez! Az NFL karrieremmből legálisan vehetek egy sört!” 

Aztán ehhez még jött pár láda, meg egyéb fincsiségek! Úgymint tíz Super Bowl részvétel, gyönge hét  böszme nagy, csak a győztesnek járó csicsás amcsi stílusú gyűrű, és 260 pármillió dolcsi. Meg az a rengeteg rekord, amit valószínűleg a liga gyorsan használatos emberei soha nem fognak megdönteni! Nem lesz annyi idejük, mint amennyit Brady kapott. Mondjuk teljes joggal, hiszen a Patriots franchise-t  hosszú időn olyan magasba emelte, onnan nagyon látványosat lehet lejönni! Ha pedig valaki arra gondolt, hogy Super Tom csak Foxbourough-ban király, súlyosan tévedett! Egy kis friss levegő után Floridában is olyan szorgos és eredményes volt, hogy Brady érkezés után évben  a Tampa játékosai is boldogan emelgethették, ölelgethették a Vince Lombardi Trófeát. Ja, igen, Brady még akkor is rémisztően precíz volt, amikor tavaly motorcsónakon ünnepelgettek a Floridai öbölben, a QB pedig egyik hajóról a másikra tűpontosan dobta át a szobrocskát! Nem szabad belegondolni, mi lett volna, ha a víz elnyeli az arany díjat!

Brady szerette volna folytatni a játékot, talán örökkévalóbb lett volna, mint a Rusmore hegy oldalába vésett négy amerikai elnök kőszobra, de közbeszóltak Los Angelesből. Már a Rams ellen elbukott meccs után is pedzegették, Brady esetleg leadja a sisakját, akkor még csak szóbeszéd volt, hétvégére a tény megérkezett! Tom Brady nem lép többet pályára!

A sírós-megemlékezős-köszönős képeket lehet ragasztgatni a facebookra, instára, tok-tok jeleneteket készíteni!

Kapcsolódó cikkek