Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

New Jersey Devils-Tampa Bay Lightning, csütörtök 0.00

Az előző alapszakaszban rekordszámú győzelemmel első Tampa Bay Lightning meglepően hullámzó teljesítménnyel kezdte az új idényt, következő ellenfele, a New Jersey Devils viszont kifejezetten konstans – folyamatosan gyenge, ennek megfelelően jelenleg ligautolsó.

A floridiaiak rapszodikus szereplését jól mutatja, hogy leghosszabb sorozatuk mind a győzelmeket, mind a vereségeket tekintve mindössze két mérkőzésből áll. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a lehengerlő és kiemelkedő támadó játékuk visszaesett: amíg az előző kiírásban meccsenként közel négy gólt ütöttek, addig ebben a szezonban alig háromszor eredményesek, legutóbbi négy találkozójukon pedig mindössze két gólt szereztek átlagosan.

A javításra az Ördögöknél keresve sem lehetne jobb ellenfelet találni, mivel a New Jersey eddigi kilenc összecsapásából hétszer legalább három gólt kapott, két győzelmét pedig éppen a két kivétel alkalmával gyűjtötte be.

Tipp: vendég 2,14

 

Columbus Blue Jackets-Edmonton Oilers, csütörtök 0.30

Az Edmonton Oilers nagyszerűen kezdte az új idényt, csakhogy komoly hullámvölgybe került, így érkezik a Columbus Blue Jackets otthonába, ahol korántsem lesz egyszerű megfordítani a trendet.

A kanadaiak csapatkapitánya, Conor McDavid ugyan 22 pontjával holtversenyben harmadik a pontlistán, az elmúlt tíz napban mégis a gólszerzés hiánya miatt esett vissza a csapat, amely harmadmagával még így is vezeti a nyugati főcsoportot. Csakhogy legutóbbi öt találkozójából mindössze egyet nyertek meg az Olajosok, ezeken az összecsapásokon pedig mindössze hét gólt ütöttek, ráadásul kétszer egyetlen egyszer sem találtak kapuba. Ezzel szemben a Columbus az elmúlt hét meccséből hatszor pontot szerzett, igaz éppen legutóbb szenvedett vereséget a rendes játékidőben.

Az sem segíti az amúgy jobb erőkből álló Edmontont, hogy a szezon során először pihenő nap nélkül kell jégre lépnie, miután kedden Detroitban maradt alul 3-1-re, míg a Columbus négy napot készülhetett a találkozóra.

Tipp: gólok száma 5,5 alatt 2,10

 

Colorado Avalanche-Florida Panthers, csütörtök 3.00

A Colorado Avalanche kezdte legjobban a szezont, de csapatkapitánya, Gabriel Landeskog lábsérüléssel hetekre kidőlt, nélküle pedig először a Florida Panthers lesz az ellenfele.

A denveri együttes első nyolc meccsén pontot szerzett, ebből hetet megnyert, azóta viszont három találkozón kétszer vereséget szenvedett, ráadásul legutóbb elvesztette svéd vezérét, miközben az eddig remeklő támadó szekcióból már korábban kiesett Mikko Rantanen is. A hiányzók komoly teszt elé állíthatják az eddig meccsenként négy gólt szerző alakulatot.

A floridaiak nyáron hiába szerezték meg az egyik legjobb kapust Szergej Bobrovszkij személyében, rengeteg gólt kapnak, mérkőzésenként négyet, s nem volt még olyan, hogy legalább kettőt ne engedtek volna. Igaz, ütni is mindig ütöttek kettőt. A rossz védekezés ellenére szintén produkáltak egy nyolc összecsapásból álló pontszerző sorozatot, amely két napja Vancouverben szakadt meg. Érdekesség, hogy a hosszú szériában öt találkozó is hosszabbításba torkollott, ebből egy éppen a Colorado ellen, akkor az Avalanche idegenben 5-4-re kerekedett felül a ráadásban. Ezúttal is hasonlóan gólzáporos, szoros randevú várható.

Tipp: döntetlen 4,10

Kapcsolódó cikkek