Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Houston, van egy kis gond! Két klasszis franchise-playerünk van ugyanabban a csapatban! Persze más csapatok szurkolói a feneküket vernék a földhöz örömükben, ha két olyan világsztár játszana náluk, mint Russell Westbrook és James Harden, ám ekkora egók csatája rosszul is elsülhet.

Kezdjük a történetet ott, hogy a páros már játszott egy csapatban, mégpedig a Kevin Duranttel riogató Oklahoma City Thunderben. Harden akkor még nem volt az a játékos, aki manapság, a liga pontkirálya és MVP-je. A szakállas fiatalember annak idején a padról támogatta a gárdát, mint az NBA Legjobb Hatodik Embere, Westbrook és Durant kezei alá dolgozott.

Majd elment Houstonba, és igazi szupersztár lett: ő lett a franchise arca, a bajnokság legjobban utált és szeretett embere, az egyszemélyes hadsereg. Westbrook maradt Oklahomában, ahol Durant távozása után a csapat legnagyobb húzóneve lett, ám Paul George érkezése kissé elhomályosította teljesítményét az utóbbi évben. PG-vel karöltve dobbantottak a nyáron, de két külön helyre, George ugyanis Los Angelesbe települt át.

Hogy mennyire lesz életképes Russell és James párosa, az óriási kérdés: a két guard poszt, értelemszerűen, be lett betonozva Houstonban, hiszen mind a két játékos sok időt tölt a parketten. A kettejük közti kapcsolat lesz az érdekes, hiszen Westbrook önző játékosnak számít, sokszor csak a saját statisztikájára gyúr rá, míg Harden eddig egyszemélyes dobógépként gyártotta a pontokat a Rockets-nak. Ha viszont Mike D’Antoni jó taktikát dolgoz ki, a csapat az aranygyűrű egyik nagy várományosa lehet.

Persze nem egyedüliként, hiszen 5 fő esélyese van a bajnoki címnek, és láss csodát, mind szupercsapat: a most említett Houston Rockets, a Golden State Warriors, a Los Angeles Clippers, a Los Angeles Lakers és a Milwaukee Bucks. (Na meg persze a Philadelphia 76ers és a Brooklyn Nets.)

De csak egy győztes lehet!

Kapcsolódó cikkek