Esports

Az európaik után ők a legjobbak, sőt! Indul a CIS RMR!

2021. június 26.

Nemiga vs Gambit – 06.27. 16:00

A Gambit csúcstartó, 9 mérkőzése nem veszítettek és nem hiszem, hogy a Nemigánál fogják elkezdeni, pláne egy ennyire fontos tornán. Itt igazából az a kérdés, hogy 27,5 kör fölött lesznek-e a fehéroroszok. A Gambit sima 2-0-ás győzelme sem meredek kijelentés.

100PG vs. Virtus.Pro – 06.27 19:00

A 100PG a második nyílt selejtezőt verekedte végig, és végül a zárt selejtezőből negyedik helyen, vagyis még épphogy befutó helyet szerezve lehet most itt. Ehhez képest a VP a világ ötödik legjobb csapata, ugyanakkor, manapság hajlamosak szétszórtan játszani. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy veszítenek, de látok esélyt arra, hogy pályát hozzon a 100PG.

Entropiq vs. Spirit – 06.27 19:00

Habár az előző CIS RMR versenyt a Spirit nyerte, ez még nem jelenti azt, hogy a régiójuk legjobb csapata lennének, sőt az egyik legnagyobb rangsor vezető oldalon csupán a 15. helyen állnak, míg az Entropiq 16-ik ugyanezen a listán. Ha a közelmúlt eredményeit nézzük a Spirit rendre elpopsizta honfitársait. Ha esetleg valaki ránéz az előző mérkőzés eredményeire, akkor azt fogja látni, hogy a Spirit sok mérkőzést veszített. Ez igaz, de azt is érdemes megnézni, hogy kik ellen. A Spirit az első osztályú CS:GO csapatok ellen veszít, míg az Entropiq alacsonyabban rangsorolt csapatot tudott megverni. Szerintem a Spirit a saját régiójában jól kezeli a kisebb csapatokat, szóval most sem fognak elcsúszni egy banánhéjon.