Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Toronto Ultra-Dallas Empire, vasárnap 22:00

A dallasi srácok az első szezon egyik legdominánsabb csapata voltak. 4-1-es mérleggel zárták a Call of Duty League Stage 1 A csoportját, csak a Minnesota Roekkr verte meg őket, és csak egy térképpel vesztettek többet, mint a CDL legjobb csapata, az Atlanta FaZe. A Majorön a döntőig meneteltek, majd a finálé során két pontot is tudtak szerezni a FaZe ellen, akik a Stage utolsó szettjéig veretlenül jutottak el.

A Stage 2 sem ment rosszul, harmadikként zárták a csoportot, a rájátszáson túljutottak a csoportjuk legerősebbjének tartott Roekkren. Viszont most csak az alsóág döntőéig jutottak, ahol a Toronto Ultra 3-1-re győzte le őket, így harmadik helyen zárták a Stage 2 Majort. A Stage 3 a hullámvölgyük alja, harmadik helyen zárták a csoportot, majd két csalódást keltő 3-0-s vereség után hetedikként zárták a Majort. A Stage 4 első meccsét megnyerték, a London Royal Ravens ellen játszottak 3-2-t, ami papíron szépnek tűnhet, de a meccset nézve az Empire szerencsés volt, hogy behúzta a győzelmet. A Ravens két olyan taggal játszott, akik a Stage 4 elején kerültek a csapatba, tehát egy nem összeszokott, eddig utolsó helyen küszködő csapat ellen nyert alig az Empire.

Ellenfelük az a csapat lesz, akik a Stage 2 óta átvették a helyüket, mint az Atlanta FaZe egyik legnagyobb kihívója. A Toronto Ultra a Stage 1-en még nem volt nagy durranás, 1-4-es mérleggel, ötödikként zárták a csoportot, majd harmadik meccsükön kiestek a rájátszás alsó ágáról. A Stage 2 alapszakasza már jobban ment, két helyet javítottak a csoportban. A rájátszásban viszont megmutatták, hogy mindenki tévedett velük kapcsolatban. Miután megverték az OpTic Chicagot 3-1-re, veszteságra kerültek a FaZe keze által. Újult erővel tértek vissza az Atlanta elleni visszavágóra a döntőben, ahol 5-3-ra verték az addig három aranyat szerző FaZe négyesét, ezzel beírva magukat a CDL történelemkönyveibe.

A Stage 3 A csoportját veretlenül nyerték meg, a rájátszáson ismét találkoztak az Atlantával, de sajnos az odavágót, majd pár győztes meccs után a visszavágót is bukták, így bronzérmet kaptak a Majorön. A Stage 4 első meccsét éppen hogy, de bukták a Florida Mutineers ellen.

Kötve hiszem, hogy a Dallas Empire kifogna rajtuk. Eddig kétszer találkoztak idén, elsőként 3-1-re, majd 3-0-ra győzött az Ultra, az Empire pedig nem tűnik erősebbnek, mint eddig.

Tipp: Toronto Ultra 3-0.

Kapcsolódó cikkek