Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Kicsit több, mint egy hete, március 16-án kezdődött az ESL Pro League 2020-as szezonja, ahol a világ legjobb Counter Strike:Global Offensive csapatok mérik össze tudásukat! A tét hatalmas, hiszen az első helyezett csapat 175 000 dollárt nyer! Pénteken kezdődtek el a D csoport mérkőzései, a következő egy hétben olyan legendás csapatok mérkőzéseit követhetjük nyomon, mint a G2, a Virtus.pro, a FaZe Clan és a mousesports. Nem is húznám tovább az időt, nézzük a D csoport soron következő meccsét, amely a G2 és a Red Bull OG között kerül megrendezésre!

G2 (1,28) – OG (3,45), kedd 14:25

Eddig mindkettő csapat remekül teljesít, igaz, hogy még csak egy mérkőzésen vannak túl, de azt meg is nyerték, a G2 relatíve gond nélkül, az OG pedig úgy ment át az ellenfelüket képző TYLOO-n, mint kés a vajon (különösen a második ütközetben).

Az OG tehát 2-0-ra nyert pénteken, az első köreben 16-11-re, a másodikban pedig 16-9-re verték meg a TYLOO brigádját. Inferno-n kezdték, amely egy inkább a CT-knek kedvező pálya, ez meg is látszott az első félidőn, hiszen az OG az első 6 kört viszonylag simán hozta, a hatodikat Mateusz „mantuu” Wilczewski gyönyörű kettős gyilkosságával zárásként. Utána a TYLOO picit összekapta magát, és végül 10-5-el cseréltek oldalt. Hiába CT-sided, az OG töretlenül haladt előre a T oldalon is, egy pontot arra kényszerítve ellenfeleiket, hogy hárman se próbálják meg vitatni a bomba lerakását. A második körben a Dust2-n játszottak, ahol az első félidő kicsit szorosabb volt, mint Inferno-n, mikor az OG átkerült a terrorelhárító oldalra, 8-7-et mutatott a ponttábla. A mérkőzés második felét azonban zsinórban négy kör megnyerésével kezdték, és nem is engedtek sokkal többet a TYLOO-nak, csak kettő kört tudott nyerni a végső soron vesztes csapat. Nagyon magabiztos játék az OG-től az egész derbin.

Persze a G2 nem a TYLOO, tehát az OG-nak nem lesz olyan könnyű dolga, mint ellenük. De a G2 nem aratott olyan elsöprő győzelmet a TYLOO ellen, mint a keddi ellenfeleik, szóval bármi megtörténhet. A G2 szintén Inferno-n kezdett  Haowen „somebody” Xu és társai ellen, ahol 16-7-re sikerült megverniük őket, az utolsó körben úgy, hogy WingHei „Freeman” Cheung majdnem visszahozta, de végül nem tudott ace-elni. Egy iszonyat szoros harc következett ezután Dust2-őn, a TYLOO dominált CT oldalon, 11-4-re verték el Kenny „kennyS” Schrub-ékat, ami az első mérkőzés után hihetetlen teljesítmény. A G2 aztán visszavette a vezetést, egy ponton 11-14-et mutatott a tábla, viszont a TYLOO itt megint felszívta magát, és öt kört zsinórban megnyerve a harmadik mérkőzés felé vette az irányt a széria. A harmadik ütközetre azonban úgy festett, hogy a TYLOO elfáradt, ráadásul a kennyS, a legendás AWP-s felszívta magát, és rekordteljesítményt nyújtott, 35(!) gyilkossággal és mindössze 6 halállal zárta a szériát. A G2 végül 16-3-ra söpörte le a TYLOO-t, szóval nem mondható, hogy nem tették oda magukat, csak talán egy kicsit döcögősebben, mint az OG.

Ettől függetlenül arra tippelek, hogy a G2 kedden felül fog kerekedni az OG-n. Az OG meglepheti őket pár körrel, valószínűleg nem két, hanem három meccse szériát fogunk látni holnap, de ha kennyS megint így felszívja magát, nincs megállás a G2-nak!

Kapcsolódó cikkek