Esports

CS:GO: Hullnak a falevelek és a fejek is a Blast Premier “C” csoportjában

2021. szeptember 23.november 25th, 2021

Múlt héten indult, de még jócskán benne vagyunk a Blast Premier legújabb őszi állomásában, ahol a C csoport induló mérkőzéseiről fogunk elmélkedni. A bajnokság egyébként 150 ezer dollár összdíjazású és egy nagyobb világversenynek a része, ahol már 1 millió dollár vár a legjobbakra!

 

Na’Vi vs. OG – 09.24 – 16:30

Ez a két csapat legutoljára is a Blast Premier keretein belül csapott össze, ahol az OG tudott nyerni 2-1-gyel. Ugyanakkor ez a győzelem majdnem egy éve történt, így erre a mérkőzésre túl nagy hatása nem lesz. Tény, hogy mindkét csapat rendkívül jó formában van. Az OG egészen az elődöntőig verekedte magát az EPL-ben, míg a Na’Vi meg is nyerte azt. Az OG vereséget szenvedett a Vitality-től 0-2-re, míg a Na’vi nagy nehezen, Bo5-ben, 3-2-re verte a franciákat. Nem látom esélyét annak, hogy az OG nyerni tudjon, az viszont nem kizárt, hogy pályát tudnak hozni a jelenlegi világranglista vezető ellen.

 

FaZe vs. Complexity – 09.24 – 16:30

Volt csapata ellen bizonyíthat a brazil játékos, coldzera, aki korábban a FaZe-t erősítette, most pedig a Complexity beugrója. Az EPL-en igazán egyik csapat sem remekelt, de ellentétben a Complexity-vel, a FaZe-től legalább elvárták, hogy kijusson a csoportjából, ami nem sikerült. A Complexity ehhez képest erőn felül teljesített annak ellenére, hogy olyanról mint 5 fős csapategység, nem lehet nálunk beszélni. Egyébként júliusban csaptak össze egymással, akkor nagy verést kapott a Complexity. Több a veterán a FaZe-nél, viszont véleményem szerint a fiatal tűzerő a Complexitynél van, és ilyen hektikus csapatoknál leginkább ez dönt. Kockázatos mérkőzés, a legbiztonságosabb döntés a skip.