Esports

CS:GO: Korai búcsúzók a második napon – ESEA Premier EU

2021. június 23.

A mai nap végén biztosan búcsúzunk két csapattól, és két másik holnapra nagyobb veszélybe kerül, mint amiben ma van! A double-elimination ágrajz miatt mindenkinek van második esélye az ESEA Premier 37. szezonjában, de csak egy befutó lehet, aki bekerül az első osztályba, az ESL Pro League-be.

 

AGO vs. forZe – 06.23 19:00

Nem mondok sokat azzal, hogy ezen a mérkőzésen is a pályák kiválasztása fog dönteni. Most nagyon úgy néz ki, hogy szinte biztosan láthatjuk az új versenypályát, Ancient-t, ugyanis a lengyel AGO legutóbb beválasztotta az LDLC ellen. A forZe persze még mindig tilthatná, de nem fogják, mert ők jobban utálják annál  Vertigót. Az orosz gárdától legtöbbször Mirage választást látunk, ami mindkét félnek kedvező pálya. Ha és amennyiben mindkét fél elhozza a saját pályáját, akkor Infernóra látok legtöbb esélyt. A három pályás küzdelem garantált, és az AGO Infernójában közel sem vagyok annyira biztos, így forZe győzelemre nagyobb esélyt látok.

 

BIG vs. Sinners – 06.23 19:00

Jól teljesített a Sinners a BLINK ellen, de most egészen más ellenféllel lesz dolguk. Tulajdonképpen a BIG már kibérelte magának azt a kötelező helyet az EPL-ben. Nem ragoznám tovább, sima BIG győzelemre számítok, akár 2-0-val.

 

GamerLegion vs. LDLC – 06.23 19:00

A már tárgyalt mérkőzések felső ágon mennek, míg a most következők már alsó ágon zajlanak. Ez azt is jelenti, hogy valamelyik ötöstől búcsúzni fogunk a mai nap után. Őszintén szólva a franciák játékát meggyőzőbbnek láttam, továbbá a játékoskeretükben is nagyobb potenciál rejlik. LDLC győzelemre számítok, de benne van, hogy a GamerLegion hozzon pályát.

 

Sangal vs. BLINK – 06.23 19:00

Török kontra albán rangadó az alsó ág másik felén, ahol szintén életükért fognak küzdeni a csapatok. Korábbi cikkemben leírtam, hogy habár a BLINK Albánia legjobb CS csapata, a Sangalban több tapasztalt veterán is helyet foglal, ami önmagában még nem jelentene automatikus győzelmet. Ugyanakkor a Sangal a torna legjobb csapata ellen is tudott pályát hozni, sőt minden ütközetük szorosra sikeredett. Sangal győzelemre számítok!