Esports

CS:GO: Nem sok csapatnak van bérelt helye az ESEA Premier CS:GO rájátszásában!

2021. szeptember 27.november 25th, 2021

Akkora a káosz a másodosztály “B” csoportjában, hogy még az utolsó meccsnapon is bármi, illetve annak ellenkezője is előfordulhat. Október 12-től érkezik a rájátszás, így a mai napon az utolsó csoportmérkőzések fognak lepörögni az ESEA Premierben. Sok téttel bíró meccs nem igazán lesz, de mi össze szedtük nektek azokat, amikre érdemes odafigyelni, ugyanis ezek az összecsapások komoly hatással lesznek a rájátszás összetételére.

 

13:00 – 09.28 – Anonymo vs. LDLC

Egyszerű a képet: ha az Anonymo nem tud nyerni, akkor veszélybe kerülhet a továbbjutásuk. Jelenleg negyedik helyen állnak, míg az LDLC második a csoportjukban. A franciák már biztosan ott lesznek a legjobb nyolc között, de a lengyelekre ez egyáltalán nem igaz. Ha és amennyiben nagy vereséget szenvednek el az LDLC-től, akkor kör arányban bemehetnek még az ötödik helyre, ami a kiesést jelentené számukra. Habár összességében az LDLC győzelmére számítanak az odds mesterek, vegyük azt is figyelembe, hogy az Anonymonak lét kérdés ez a mérkőzés.

 

19:00 – 09.28 – GamerLegion vs. SKADE

Ha nyer a SKADE, és veszít az Anonymo, akkor bejöhetnek a negyedik helyre, ezzel kiütve a lengyeleket és az Endpointot is. Ehhez persze az kell, hogy lenyomják a GamerLegiont. Ha nagyon meg akarnám csavarni a dolgot, akkor még az a lehetetlen helyzet is felállhat, hogy több 3 győzelemmel, 4 vereséggel bíró csapat fog a negyedik, vagyis bejutó helyért küzdeni. Ebben az eseteben a körarány sokat fog számítani, amiben a SKADE viszonylag jól áll. Szerintem a bolgárok vinni fogják ezt a meccset, ugyanis a GamerLegion még sosem tudott nyerni ellenük, és nem gondolnám, hogy most fogják a svédek elkezdeni.

 

19:00 – 09.28 – AGO vs. Wisla Krakow

Ha veszít a Wisla és nyer az Anonymo, akkor előfordulhat, hogy helyet cserélnek majd a rájátszásban. Ugyanakkor még a SKADE is megelőzheti a Wislát, hiszen a lengyelek veszítettek a bolgárok ellen és jelen állás szerint jobb a bolgárok kör aránya. Ebben a “B” csoportban sok minden megtörténhet, de vélhetően nem fog. Az AGO még nem veszített a Wisla ellen, s azt sem hinném, hogy csak azért feladják a csoportelsőséget, hogy káoszba fulladjon a negyedik helyért vívott harc.