Esports

Dávidok és Góliátok küzdelmei a StarLadder CIS RMR versenyén

2021. június 28.

Lássuk be, hogy nagy különbségek vannak a CIS régión belül is. A világranglista TOP5-ben 3 csapat is innen származik, de ezen kívül is van néhány reménysége a keleti országoknak. Ebben a versenyben viszont túl sok Dávid és Góliát küzdelmet fogunk látni, de azért lesznek olyanok is, amiket kevésbé lehet majd megjósolni.

 

K23 vs. Spirit – 06.28 19:00

Első ránézésre mindenki a Spirit győzelmét jósolná erre a meccsre, én második ránézésre is ezt mondom, de azért nézzük meg közelebbről. A K23 oldalán két Major győztes veterán is helyet foglal, mégpedig AdreN és mou. És nagyjából ez minden, amit fel tudnék hozni a K23 oldalán. A Spirit 12 találkozóból 11 alkalommal nyert és azt hiszem, hogy ez most sem lesz másképp. A 2-0 is bőven reálisnak hat.

 

Nemiga vs. NA’Vi – 06.28 19:00

Két nappal ezelőtt találkozott egymással a két gárda egy kisebb versenyen, ahol meglepően szoros ütközetet láthattunk. A Nemiga képes meglepetést okozni, hiszen egyszerre hoz pályát a Gambit ellen, és veszít mérkőzést papíron jóval gyengébb csapatok ellen is. A Na’Vi győzelme elvitathatatlan, már csak az a kérdés, hogy 2-1, vagy 2-0-val.

 

Virtus.Pro vs. Spirit – 06.29 19:00

A csoportkör egyik legizgalmasabb összecsapása lesz a VP és a Spirit küzdelme. Ha találkoznak, akkor szinte garantált a három pályás küzdelem, s bár a VP TOP5 csapat, míg a Spirit csak TOP15, ettől függetlenül nem mindig zárult az esélyesebb győzelmével a találkozó. Három pályás küzdelemre számítok, de győzelmet nehéz lenne most megtippelni.

 

Gambit vs. forZe – 06.29 19:00

10 mérkőzés óta nem veszített a Gambit és higyjétek el, hogy nem a forZe lesz az, amely megtöri ezt a menetelést. Ettől függetlenül pályát hozhatnak, de erre sem látok sok esélyt. Sima Gambit 2-0-ra számítok.