Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Hearthstone Fejlesztői Csapata szeptember 26-án jelentette be, hogy egy nagyobb frissítés fog érkezni a Blizzard közkedvelt, Warcraft univerzumon alapuló gyűjthető kártyajátékához. A Saviors of Uldum kiegészítő egyéni kalandjának, a Tombs of Terrornak hatalmas sikere lett, a 300 élettel rendelkező tényleg Bossnak nevezhető főellenségek minden fejezet végén beteljesítették a hozzájuk fűzött támogatásokat. Úgy látszik, hogy a fejlesztők szeretnék tovább lovagolni ezt a sikerhullámot, és egy még eddig nem látott, talán a pár hónappal ezelőtt kiadott buffcsomaghoz hasonló szintű frissítést eszközölnek nemsokára. De pontosan mi is fog változni?

Egyrészt azt az ígéretet tették, hogy több kisebb eseményt fognak behozni. Itt az olyan speciális Tavern Brawlokra kell gondolni, mint ami a ToT előtti mini-adventure volt, vagy a posztban hivatkozott Fire Fest-E.V.I.L., ami extra jutalmakkal díjazta a játékosokat. Arra fognak törekedni, hogy még több kártyapaklit, tematikus Brawlokat, és olyan változtatásokat vezessenek be, amik akár rövid időre is, de új, szórakoztató játékmódokat nyújtanak a játékosoknak. Pár héten belül érkezik is az első ilyen event, ami egy Dungeon Run-hoz hasonló Kocsmai Bunyó lesz, ezen kívül a Tombshoz hasonló kétkasztos formátum lesz az Arena játékmódban is ezen kívül lesznek még Legendary küldetésjutalmak. További információ erről a részről október negyedikén!

Viszont a legjobb még hátravan, mivel a devek a profi színteret is fel akarják rázni, a Standard metával egyetemben. Limitált ideig ugyanis 23(!) Wild, vagyis régi kiegészítőkből ismert, esetleg a Dicsőség Csarnokát díszítő kártyát kerülnek vissza a Standard módba! Egyelőre a 23-ból csak két kártyát árultak el, viszont azok mindenféleképpen meta-meghatározók: Ragnaros, the Firelord, valamint N’Zoth, the Corruptor tér vissza. Azoknak sem kell aggódnia, akiknek esetleg nincsen fölös 3200 Dustjuk elkészíteni a hírhedt lapokat, mivel mindenki kapni fog egy-egy másolatot belőlük! Viszont cserébe sajnos ezeket nem tudjuk betörni majd, az esemény végén eltűnnek a kollekciónkból.

Egy régen várt és a játékosbázis által sokszor követelt, pusztán kozmetikai változtatás is érkezik majd: az 1000 Ranked győzelemért külön portrékat kapunk a hőseinkhez! Ez mindenféleképpen egy remek kis újítás lesz a veterán játékosok számára, akik már több kaszttal is összegyűjthették a bűvös ezres számot. Pár új képet már láthattunk is, és elég mutatósak!

Pár Quality of Life változtatást is eszközöltek a varázskártyák világában. Mostantól, ha a gyűjteményünkben szeretnénk rákeresni egy olyan lapra, aminek valami speciális karakter van a nevében, mint például SN1P-SN4P, akkor elég annyit beírnunk, hogy „snip”, és a Hearthstone tudni fogja mire gondolunk, ezzel picit meggyorsítva a pakliépítést. Ezen kívül pár kevésbé kedvelt küldetést kivettek, hogy teret adjanak a könnyen teljesíthetőknek. Az 50 aranyat érő feladatok mostantól „Easy” jelzőt kaptak, a 60 arannyal jutalmazott küldetések pedig „Slightly More Difficult” névvel lesznek illetve. Ez azért fontos, mert mostantól a 60 aranyasokat újrapörgetve biztosan 50 pengőt érőhöz jutunk, így nagyobb beleszólásunk van a napi feladatainkba.

Összefoglalva erre kell számítani októberben. Mindenki figyeljen oda a Wild kártyák visszatérésére, mivel ez rengeteg új pakli születéséhez vezethet, és ezáltal a versenyek dinamikája is változhat!

Kapcsolódó cikkek