Esports

Papírforma az “A” csoportban, borul a “B” bili – CIS RMR 3. & 4. nap

2021. június 30.

Sok tekintetben már a második napon dőlt a papírforma, de pont ezért szeretjük a Counter-Strike e-sportot, mert mindig tartogat nekünk valami újat, valami szépet. Rögtön a harmadik napon eldőlhet, hogy a világ ötödik legjobb csapata kiesik-e a régiós RMR versenyből.

 

K23 vs. Virtus.Pro – 06.30 19:00

A VP rajongók kissé értetlenül állnak azelőtt, hogy a 100PG és a Spirit ellen is kikaptak már a csoportkörben. Gyakorlatilag az sem garantálja feltétlenül a VP továbbjutását, ha mindent megnyernének innentől, mindenesetre muszáj megpróbálniuk. Bár a K23 rendesen elpáholta az Entropiq-t, de kétlem, hogy hasonlóan járnának el a VP-vel szemben is. Mindenestre annyira ramaty állapotban van a VP, hogy a fix háromás ütközeten kívül mást nem mernék jósolni.

 

Na’Vi vs. forZe – 06.30 19:00

Tavaly ősszel mindenkit meglepett, amikor a forZe 2-0-val lenyomta a Na’Vit az IEM New York CIS versenye alatt. Ezt később az EPIC League-ben kamatostul visszakapta a forZe, de vajon mi lesz most a helyzet? Papírforma. A Na’Vi a csoportjában maximum a Gambit ellen veszíthet különben veszélyessé válik a továbbjutás lehetősége.

 

Entropiq vs Virtus.Pro – 07.01 16:00

A VP játéka nagyban függ majd attól, hogy mit játszanak a K23 ellen. Kevésbé lesznek motiváltak ezen a meccsen, ha már AdreN-t és csapatát sem tudják megverni. Az Entropiq szintén erős csapat, akiknek csupán a második mérkőzése lesz a VP elleni, tehát ők mindenképpen teljes erőbedobással fognak játszani. Három pályára számítok, és figyelni kell a VP vs. K23 mérkőzését, mert az rengeteget változtathat ennek a meccsnek a végkimenetelén is.

 

Gambit vs Na’Vi – 06.01 19:00

Az “A” csoport nagyágyúi is összecsapnak végre. Papírforma szerint csak azt kellene eldönteniük, hogy melyikük fog csoportelsőként és másodikként továbbjutni. 12 mérkőzés óta nem kapott ki a Gambit, úgy hogy ebben 2 Na’Vi elleni győzelmet is jegyeznek. Szerintem a küzdelem végkimenetele most sem lesz másképp.