Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Bruce Buffer a UFC egyik legikonikusabb alakja: a 62 éves konferanszié neve összeforrt a szervezettel, hiszen a meccsek előtti bemutatás a show egyik legjobban várt része. Bruce minden alkalommal ki is tesz magáért, orgánumát még a stadiontól egy kilométerre is hallani lehet, ahogyan beleüvölti a harcosok nevét a mikrofonba.

Természetesen imádja is a harcokat a showman, több bunyóssal is remek kapcsolatot ápol, valamint igazán jó dolga van: bejárja a világot a promócióval, továbbá minden mérkőzést a ketrec mellől, a legjobb helyek egyikéről tekinthet meg.

Dana White, azaz a főnök is közeli barátja, így mikor egy barcelonai pókerversenyen a SPORTbible Buffernak szegezte kérdést, hogy melyik három bunyó érdekelné leginkább, a porondmester adott pár tippet a UFC főkopaszának.

„Nagyon szívesen megnézném a Conor vs. Nate trilógiát. Az, hogy McGregor mérkőzést kap Khabib ellen? Nem hiszen, hogy ez fair lenne a többiekkel szemben, miután évekig távol volt. Térjen vissza, nyerjen egy meccset, és utána menjen a bajnok ellen. A Nate Diaz elleni jó kis harc lehetne, a győztes pedig mehet Khabib ellen.

Hogy őszinte legyek, McGregor és GSP összecsapása is nagyon izgat: a rajongók imádnák, remek mérkőzés lenne, és hatalmasat kaszálnának mindketten. Persze Conornak még sok dolgot el kellene intézni, főleg magánéleti problémákat és a róla kialakult képet. Én mégis úgy hiszem, hogy vissza fog térni.”

A két könnyű-, avagy váltósúlyú bunyó után lépjünk egyet feljebb, hiszen Buffer a királykategóriát célozná meg egy ikonikus trilógiával.

„Daniel Cormier és Jon Jones csatáját akarom látni ezúttal nehézsúlyban. DC nem valószínű, hogy visszafogyaszt félnehézsúlyba, ha pedig Jones két bajnoki övet akar, akkor fel kell lépnie egy súlycsoportot. Van annál jobb választás, mint az ellen küzdeni egy új divízióban, akit már kétszer legyőztél egy másikban?”

Reméljük, mindenki úgy gondolja, hogy nincs.

Továbbá bizakodunk, hogy a háromból legalább két bunyót tető alá is hoznak!

Kapcsolódó cikkek