Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Deryl Gurney (1,33) vs. Justin Pipe (3,30), szombat 20:10

A nap egyik legérdekesebb meccse. Ha az előzetes esélyeket és a világranglistás helyezéseket nézzük, kétségtelenül Gurney továbbjutása lenne kézenfekvő, ám Justin Pipe-nál kellemetlenebb ellenfelet aligha kaphatott volna "Superchin".

A korábbi bokszoló Pipe igen sajátos technikával rendelkezik, a mezőny leglassabban dobó tagja, úgy is szokták hívni, hogy "Mr. Lassúkéz". Az első körben alaposan megizzadt, a szlovén debütáns Benjamin Pratnemernek három meccsnyila is volt, így Pipe félig-meddig a szerencsének is köszönhette, hogy a második körbe kvalifikálta magát. Ezzel együtt Pipe 92,26-os háromnyilas átlaga a legjobb teljesítménye volt a 2013/2014-es vb óta, ami közel sem világklasszis teljesítmény… 

Gurney legjobb eredménye a negyeddöntő a 2016/2017-es világbajnokságon, akkor Michael van Gerwen állította meg. Kifejezetten gyors dobóstílusa van, éppen ezért lesz nagyon kellemetlen számára, hogy Justin Pipe minden egyes körben lassítja majd a játékot. "SuperChin" nemcsak eredményei miatt, de a sportszerűtlenségei miatt is előtérbe került már, a Premier League sheffieldi állomásán májusban Gerwyn Price-szal úgy összevesztek, hogy a biztonságiak szakították szét őket. 

Az ötödik kiemelt Gurney az esélyes, de Pipe várhatóan mindent elkövet, hogy még szabályos keretek között kizökkentse ellenfelét a koncentrációból. 

Tipp: 180-ak száma: 8,5 alatt – 1,73

 

Mensur Suljovic (1,07) vs. Fallon Sherrock (8,50), szombat 22:00

A nap talán legjobban várt meccse. A bosnyák-osztrák versenyző szombat este mutatkozik be a PDC-dartsvilágbajnokság 2019/2020-as kiírásában, míg az angol hölgy, Sherrock már az első körben tekintélyes szurkoló-hadsereget állított maga mögé. 

Mensur rutinos róka, ez a tizenharmadik világbajnoksága, de még egyszer sem jutott be a legjobb tizenhat közé. Ebben a szezonban nem pörgött annyira a sikerlemez, mindössze két trófeát tudott bezsákolni: a PDC Austrian Darts Championshipen és a PDC Players Championship barnsley-i állomásán. 

Fallon Sherrock történelmet írt Ted Evetts legyőzésével; ő lett az első nő a világon, aki PDC-világbajnokságon meccset nyert. Sherrock nem csupán a kiváló játékával vívta ki az emberek tiszteletét, hanem a kitartásával is. 2014-ben autista fia születése után súlyos vesebetegséget diagnosztizáltak nála, amelynek következtében felduzzadt az arca, az is kérdés volt, hogy életben marad-e. Két évvel később a kezeléseknek köszönhetően javult az állapota, ő pedig színpadra is állt, amint egészsége megengedte. Akkoriban saját bevallása szerint is sokan gúnyolódtak rajta az arca miatt, de ezekből a kommentekből is erőt merített, és ennek köszönheti, hogy most ott tart, ahol. A női világranglista mindössze negyedik helyén álló Sherrock valószínűleg a közönség teljes támogatását élvezni fogja majd. Evetts legyőzése után azt nyilatkozta, hogy ha sikerülne megnyernie a világbajnokságot, az 500 ezer fontos (195 millió forint) pénzjutalmat egytől-egyig a brit Nemzeti Autista Alapítványnak adományozza, amely a fiát is segíti. 

Ha Sherrock tudná hozni ugyanazt a szintet, amit Evetts ellen produkált, megszorongathatja Mensurt, de talán a vb egyik legnagyobb meglepetése lenne, ha le is győzné. 

Tipp: Sherrock 2,5-nél több 180-at dob – 2,38

Fogadj legalább hármas kötésben, minimum 1500 Ft értékben a darts világbajnokság meccseire, mert ha így teszel, akkor minden héten 10%-os élő nyereménynövelőt adunk neked.

Kapcsolódó cikkek