Egyéb SportokNHL

Élő jégkorong közvetítés az Unibeten

2021. december 27.

Az Unibet élő sport közvetítés funkciója rendkívül népszerű. Ezen útmutató segítségével pedig még többet megtudhatsz az élő jégkorong stream részleteiről. Az Unibet TV-nek köszönhetően rengeteg jégkorong mérkőzést nézhetsz végig élőben, a világ minden tájáról. A jégkorong fogadás rajongóinak ez óriási segítség, hiszen a mérkőzések alakulásának fényében tudják megkötni a győztes fogadásaikat.

Az élő jégkorong közvetítés eléréséhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a felhasználói fiókodba, rögtön ezután pedig el is kezdhetsz szemezgetni a jobbnál-jobb jégkorong meccsek és oddsok közül.

Fontos, hogy a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után azonnal hozzáférhetsz az Unibet TV szolgáltatásaihoz, és a teljes stream kínálathoz.

Az élő jégkorong közvetítés az Unibet TV kínálatának egyik legnépszerűbb szegmense, a világ jégkorong mérkőzéseinek elképesztően széles választéka érhető el itt.

Élő jégkorong közvetítés: a legnépszerűbb bajnokságok listája

NHL – Élő közvetítés

A világ legerősebb jégkorong bajnokságát a tengerentúlon találjuk: a 32 csapatos ligában az Egyesült Államok és Kanada legerősebb alakulatai versengenek a Stanley Kupáért. A csapatok egyaránt 82 mérkőzést játszanak az alapszakaszban, majd ezt követi a rájátszás, ahol négy nyert mérkőzésig tartó párharcok vannak – a jégkorong fogadás kedvelőinek és a sportág rajongóinak legnagyobb örömére.

Az Unibet TV élő jégkorong közvetítés kínálatában kereken 1400 NHL-mérkőzés kapott helyet, ami azt jelenti, hogy a szezon egyetlen pillanatáról sem maradsz le. Elvégre kár lenne kihagyni az olyan csapatok mérkőzéseit, mint a Pittsburgh Penguins, a Boston Bruins, a Detroit Red Wings vagy éppen a Toronto Maple Leafs.

Nézz élőben NHL meccseket

KHL – Élő közvetítés

A Kontinentális Jégkorong Liga a legerősebb európai jégkorong bajnokság, amely az öreg kontinens 24 legerősebb klubját foglalja magába: köztük orosz, fehérorosz, finn, lett, kínai és kazah gárdákat is. A csapatokat két főcsoportba osztják, majd kezdődik a rájátszás. Az Unibet TV élő jégkorong közvetítés műsorújságjában összesen 750 KHL mérkőzés szerepel – a hokirajongók legnagyobb örömére.

Nézz élőben KHL meccseket

IIHF jégkorong-világbajnokság – Élő közvetítés

A legrangosabb válogatott esemény, a világbajnokság találkozói sem maradhatnak le az élő stream listáról: a világ legjobb nemzeti csapatai évente megmérkőznek, hogy eldöntsék, az adott esztendőben melyik ország hokisai ülhetnek fel a trónra. A közelmúltban Kanada, Svédország és Finnország válogatottja ért fel a világ tetejére, de Csehország, Oroszország és az Egyesült Államok is közel van a tűzhöz – akárcsak az Unibet, amely – az élő jégkorong közvetítés által – elhozza otthonodba a tornák hangulatát!

Nézz élőben IIHF meccseket

CHL – Élő közvetítés

A jégkorong Bajnokok Ligája alig pár éve indult útjára a nemzetközi szövetség hathatós támogatásával. Európa legerősebb kupasorozatáról van szó – a KHL ugyanis bajnokság –, amelyben az öreg kontinens nemzeti ligáinak legjobb klubjai vesznek részt. Svéd, finn és cseh csapatok uralják a CHL-t: erről az Unibet felhasználói is megbizonyosodhatnak az online jégkorong stream előtt ülve, hiszen összese 125 mérkőzés kerül képernyőre a sorozatból.

Nézz élőben CHL meccseket

Nemzeti bajnokságok – Élő közvetítés

Kelet-Európa legerősebb pontvadászatai sem maradhatnak ki az Unibet TV online jégkorong közvetítés kínálatából: így az orosz bajnokságok mellett, az ukrán és a fehérorosz liga küzdelmei is képernyőre kerülnek, míg észak felé véve az irányt, az SHL (svéd pontvadászat) mérkőzéseibe kapcsolódhatunk be. A jégkorong fogadás megszállottjainak és a sportág híveinek aligha lesz panasza erre a felhozatalra!

Nézz élőben nemzeti bajnokságokat

Unibet TV – Élő jégkorong közvetítés

Az Unibet TV által élőben sugárzott jégkorong mérkőzések megtekintéséhez csak egy felhasználói fiókra van szükséged, amelynek létrehozása után az asztali gépeden, a laptopodon vagy az okostelefonodon merülhetsz el az élő jégkorong közvetítés kínálta eufóriában. Ne feledd, a mérkőzések során a legjobb oddsok folyamatosan változnak: érdemes tehát résen lenni, hogy mikor kínálkozik a legkiválóbb alkalom egy élő fogadás megkötéséhez!

Az Unibet teljes jégkorong fogadás kínálata a „jégkorong” fül alatt érhető el, a honlap bal oldali menüjében: kattints az ikonra és válogass a legerősebb európai, illetve tengerentúli bajnokságok, valamint a nemzetközi tornák mérkőzései közül!

A sportfogadás fülön a legjobb oddsok, míg az Unibet TV kínálatában a legizgalmasabb élő jégkorong közvetítések várnak!