Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Unibet élő sport közvetítés funkciója rendkívül népszerű a felhasználók körében.
Ezen útmutató segítségével pedig még többet megtudhatsz az élő kosárlabda stream részleteiről. Az Unibet TV-nek köszönhetően rengeteg kosárlabda mérkőzést nézhetsz végig élőben, a világ minden tájáról. A kosárlabda fogadás rajongóinak ez óriási segítség, hiszen a mérkőzések alakulásának fényében tudják megkötni a győztes fogadásaikat.

Az online kosárlabda közvetítés eléréséhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a felhasználói fiókodba, rögtön ezután pedig el is kezdhetsz szemezgetni a jobbnál-jobb kosárlabda meccsek és oddsok közül.

Fontos, hogy a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után azonnal hozzáférhetsz az Unibet TV szolgáltatásaihoz, és a teljes stream kínálathoz.

Az élő kosárlabda közvetítés az Unibet TV kínálatának egyik legnépszerűbb szegmense, a világ kosárlabda mérkőzéseinek elképesztően széles választéka érhető el itt.

Élő kosárlabda közvetítés: a legnépszerűbb bajnokságok és kupasorozatok listája

NBA – Élő közvetítés

A világ legismertebb és legerősebb kosárlabda ligája, a sportág legismertebb arcainak játszótere, az elképesztőnél elképesztőbb zsákolások hazája. A mezőny olyan sűrű, hogy szinte lehetetlen egyetlen csapatot kiemelni, ám az olyan legendás klubokat muszáj megemlíteni, mint a Los Angeles Lakers, a Chicago Bulls vagy éppen a Boston Celtics.

A kosárlabda fogadás veteránjai jól tudják, hogy a tengerentúlon sokkal inkább az egyéni képességekre épül a játék, mintsem a csapatmunkára, nem véletlen tehát az olyan idolok határtalan népszerűsége, mint Michael Jordan, LeBron James, vagy a közelmúltban tragikus módon elhunyt Kobe Bryant.

Az Unibet TV kínálatában előkelő helyen szerepel az élő kosárlabda közvetítés, azon belül pedig az NBA: a liga előszezon, alapszakasz és rájátszás mérkőzései is képernyőre kerülnek. Nem is beszélve az All Star-gáláról, amely a sportág valódi ünnepe, így valósággal az élő stream elé szegezi a sportág rajongóit.

Nézz élőben NBA meccseket 

EuroLiga – Élő közvetítés

Az EuroLiga az öreg kontinens kosárlabdázásának csúcsát jelenti, miután csak Európa legjobb csapatai kapnak meghívást a sorozatba. A rekordbajnok Real Madrid mellett, a Baskonia és a Barcelona képviseli még a spanyol színeket, de török, német, szerb, francia és olasz klubok is képviseltetik magukat, az orosz, illetve a görög gárdákról már nem is beszélve.

Az európai kosárlabda tempója ugyan lassabb a tengerentúlon játszott társánál, a mérkőzések hangulata azonban azonnal magával ragad, köszönhetően a szurkolói csoportok dobhártyarepesztő buzdításának.

Az EuroLiga közel négyszáz mérkőzése kerül az Unibet TV képernyőjére az élő kosárlabda közvetítés keretein belül. Nem érdemes lemaradni az olyan rangadókról, mint a Real Madrid-Barcelona, a Zenit-CSKA Moszkva vagy az Olympiakosz-Panathinaikosz párosítások.

Nézz élőben EuroLiga meccseket 

EuroKupa – Élő közvetítés

Az EuroKupa Európa második számú nemzetközi kosárlabda ligája, így ez sem maradhatott ki az Unibet élő kosárlabda közvetítés tételeinek listájáról. A kontinens Top 16 nagycsapata ugyan az előbb említett EuroLigában vitézkedik, ám az itt szereplő csapatoknak sincs szégyellnivalójuk. A két tízfős csoportból a legjobb 16 gárda jut tovább, az Unibet TV leglelkesebb nézői pedig összesen 185 EuroKupa mérkőzést láthatnak a szezonban, kivétel nélkül élőben!

Nézz élőben EuroKupa meccseket 

FIBA események – Élő közvetítés

A kosárlabda nemzetközi szövetsége a svájci székhelyű FIBA, amely a sportág világbajnokságának lebonyolításáért felel, valamint a női és a férfi világranglistát is a szervezet illetékesei alakítják. Emellett, a különböző kontinensbajnokságok is a szövetség égisze alá tartoznak, csakúgy, mint a 3×3-as kosárlabda tornák, amely sportág már az olimpián is önálló versenyszámként debütált.

Nézz élőben FIBA meccseket 

Nemzeti bajnokságok – Élő közvetítés

A nemzetközi tornák, valamint a kontinenseken átívelő kupasorozatok mellett, a nemzeti bajnokságok is helyet kapnak az Unibet TV online kosárlabda közvetítés programjában. Ráadásul a világ minden részéről találunk pontvadászatokat: Olaszország, Spanyolország, Litvánia, Izland, Argentína, Brazília, de még a Fülöp-szigetek – és még megannyi más ország – legjobb klubcsapatai is odaszegezhetik a rajongókat az élő stream elé. A kosárlabda fogadás megszállottjainak és a sportág híveinek aligha lesz panasza erre a felhozatalra!

Nézd élőben a Nemzeti bajnokságokat 

Unibet TV – Élő kosárlabda közvetítés

Az Unibet TV által élőben sugárzott kosárlabda mérkőzések megtekintéséhez csak egy felhasználói fiókra van szükséged, amelynek létrehozása után az asztali gépeden, a laptopodon vagy az okostelefonodon merülhetsz el az élő kosárlabda közvetítés kínálta eufóriában. Ne feledd, a mérkőzések során a legjobb oddsok folyamatosan változnak: érdemes tehát résen lenni, hogy mikor kínálkozik a legkiválóbb alkalom egy élő fogadás megkötéséhez!

Az Unibet teljes kosárlabda fogadás kínálata a „kosárlabda” fül alatt érhető el, a honlap bal oldali menüjében: kattints az ikonra és válogass az európai, ázsiai és dél-amerikai országok nemzeti bajnokságai, valamint a kontinensek kupasorozatai közül!

A sportfogadás fülön a legjobb oddsok, míg az Unibet TV kínálatában a legizgalmasabb élő kosárlabda közvetítések várnak!

Kapcsolódó cikkek