Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Sajnos csúnyán kifutott előlem a férfi vízilabda Eb. Pedig igyekeztem követni a magyar meccseket, a Socca-vb körüli rengeteg teendő szinte teljesen betakarta ezt a remek programot. Aztán csak egyre hallottam a hüledezést, hozta az internetes újság, hogy ez milyen egy jó eredmény, a csapat egy remek, fiatal és főképpen mutatós eredménnyel feszengő gavallérokból álló egység. Hát igen, az egyik nagylányom a Vigvári srácok komoly rajongójaként kuporgott a Komjádi uszoda felső karéjában, igazi elkötelezettként a sportág és a tényleg jó kiállású kispasi mellett! Inkább az utóbbi való előre! Mármint az onoka!

Amúgy kezdésből akkora hatalmas igyekezettel azért nem tolódzkodtam a tévéhez, eléggé nyomorítóan hatott a legutóbbi nagy kontinentális esemény, a budapesti vb! Szegény, a végére meglehetősen tanácstalan Märcz Tamás utolsó szövetségi munkája a pocsék 7. helyet érte.

Utána jött Varga Zsolt, nem volt könnyű az ő helyzete, egy méltatlan befejezés után bevállalni a vélhetően újabb látványos kudarccal kecsegtető Európa-bajnokságot, hát ez szóval nagy betyárságot jelez. Varga Zsolt edző helyzete klubjában amúgy paradicsomi, az FTC nagy általánosságban azt igazol le, akit akar. Ott a bőség, jóság, néha beugrik pár kudarc, ám hosszú távon stabil a sportélet a Népligetben.

Tehát a kivételezett helyzet sem segítette Varga, ebben az időszakban már szövetségi kaptány helyzetét. Cserébe viszont jól odapörkölt a kétkedőknek, príma eredménnyel lehozva az első mérkőzéseket, onnantól kezdve felhorgadt a magyarság, elkezdett fix programmá válni a pólómeccs izgalma. Ahogyan a csapat is stabilan menetelt.

A „D” csoportból makulátlan eredménnyel, egy végtelenül értékes, szerbeket kinyiffantó, porító, alázó győzelemmel kilépve jött az utóbbi időben látványosan sikeres, Románia, a végtelenül idegesítően pólózó Montenegró, és az örökkévalóság óta ősi rivális, spanyolok elleni elsöprő diadal.

Szép munka volt! Csupa fiatal emberrel, csekély nemzetközi tapasztalattal, totál ismeretlenül ott a döntő. Meg a horvátok! Azért ott is bevágott pár látványosat Varga kapitány válogatottja, egy góllal leszorulva a dobogóról. Sebaj srácok, kezdésnek szépen fénylik ez az Eb ezüst!

Maradjatok ilyennek, sikerre éhesen, fényes jövőt megvalósítani!

Kapcsolódó cikkek