Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Magyarország (2,00) vs. Spanyolország (2,23), szerda 04:10

Medencébe ugranak a magyar férfiak a vízilabda világbajnokság második fordulójában. Első komoly erőpróba lesz ez mindkét együttes számára, hiszen a magyarok Új-Zéland ellen játszottak egy edzőmeccsnek beillő harminckét percet, míg a spanyolok Dél-Afrikával néztek farkasszemet. Mindkét gárda könnyedén hozta a saját feladatát, húsz-húsz góllal verték előző körös ellenfelüket. 

A következő meccs azonban már nagyon éles lesz, észnél kell lennie mindkét nemzet pólósainak, hiszen a csoportelsőség a tét. Talán valamivel esélyesebb a magyar csapat, hiszen Európa-bajnokként érkeztek a dél-koreai vb-re. Egy hónappal ezelőtt találkozott egymással utoljára a két csapat, méghozzá a világliga csoportkörében. Akkor – szó szerint – viharos körülmények között döntetlen született, büntetőkkel győzött a magyar együttes, ám rosszabb gólkülönbségének köszönhetően végül a hispánok végeztek a kvartett élén. Persze, fontos hozzátenni, hogy a magyarok közel sem a legerősebb kerettel utaztak a tornára. 

A spanyolok nagyon agresszív vízilabdát játszanak, erejüket jól mutatja, hogy Eb-ezüstérmesként érkeznek a világbajnokságra. A magyarok taktikailag nagyon erősek, Märcz Tamás nagyon jó stratéga, illetve mondhatni a vérükben van ez a sportág, évtizedek óta meghatározó a magyar férfi válogatott ebben az iparágban. Az sem mellékes, hogy a Ferencváros megnyerte a Bajnokok Ligáját tavaly, a válogatott gerincét pedig a zöld-fehér húzóemberei alkotják, a Szolnok példás tanulóival egyetemben. Egyetlen nagy hiányzóval számolhat Märcz mester, azzal a Varga Dénessel, aki Új-Zéland ellen ujjtörést szenvedett a lövőkezén, így az ő játéka erősen kérdéses. 

Nyilvánvalóan nem ez a mérkőzés fogja eldönteni, hogy melyik együttes hanyadik helyen végez a vb-n, de előnybe kerül a győztes gárda. Az biztos, hogy egyik csapat oldalára sem fog billenni nagyon az a bizonyos mérleg, szoros, kőkemény mérkőzés várható, az sem lenne meglepő, ha a legutóbbi két forgatókönyv mintájára döntetlen születne. 

Fogadj a vízilabda világbajnokságra! Kattints ide!

 

Kapcsolódó cikkek