Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ausztrália N vs. Magyarország N, péntek 10:00

A magyar válogatottnak nem sikerült az olaszok elleni skalp után újabb bravúrt végrehajtania, az elődöntőben egy nagyon sima vereséget szenvedtek a spanyol lányoktól. Teljesen szétesett a védekezés, valósággal legyalulták a magyar hölgyeket – kis túlzással minden második támadásuk Gangl Edina hálójába kötöttek ki. Persze, az is hozzátartozik a meccshez, hogy a bírók is jobban támogatták a hispánokat, ezt Keszthelyi Rita ki is emelte a meccs utáni interjújában. 

Az ausztrálok is hasonlóan sima vereséget szenvedtek az USA-tól (2-7). Az óceániaiak védekezése remekül működött, de a támadójáték impotens volt – pont ellentétben a magyarok teljesítményével. Ausztrália egyébként a negyeddöntőben azt az orosz csapatot búcsúztatta, akik csúnyán kitömték Bíró Attila csapatát a csoportkörben! 

A papírforma az ausztrálok mellett szól, de Magyarországot nem érdemes lebecsülni, főleg, ha a negyeddöntőt nézzük. Fontos meccs lesz, hiszen a tét a bronzérem, brusztolós, kemény vízilabda várható, kevés góllal. 

Tipp: 19,5-nél kevesebb gól – 1,82

 

USA N vs. Spanyolország N, péntek 11:30

A fináléhoz érkezett a női vízilabda világbajnokság, két igazán ütős csapat küzdelme zárja le a tornát. Megismétlődik a két évvel ezelőtti döntő, Budapesten is ez a két csapat dönthette el az aranyérem sorsát, akkor meglepően sima amerikai siker született (13:6). Valószínűleg pénteken nem lesz ilyen nagy a különbség, a hispán hölgyek jóval komolyabb játékerőt mutattak eddig a tornán, mint az bárki is várta tőlük. Mindkét pólóscsapat veretlen, sőt nem túlzás azt mondani, hogy mind a spanyolok, mind az amerikaiak játszi könnyedséggel jutottak el a döntőig. 

Az USA pillanatnyilag a világ legjobb csapatának számít, de 'mikor, ha nem most' – gondolhatják a spanyolok. Legutóbb egy éve a világkupán találkozott egymással a két együttes, akkor az USA nyert 11-5-re, de érdemes kiemelni, hogy a spanyolok történetük során mindössze egyetlen egyszer voltak képesek az USA legyűrésére, annak is már hat éve. 

Tipp: Spanyolország (+2,5) nyer – 1,98

Kapcsolódó cikkek